Prandelli Avcı’ya ne söyledi?

Adem Çakar

Büyük Kaptan
[h=2]İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray'ı 4-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Avcı, maç başında ve sonunda Prandelli ile aralarında geçen diyaloğu da anlattı.[/h]İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, karşılaşmaya yönelik planlarının iyi işlediğini belirterek, "Maçtan evvelki planımız, özellikle Sneijder'in topla buluştuğu noktalar, Burak'ın yaptığı koşular ve Melo'nun pas trafiğiydi. Bununla ilgili teori ve pratikte son derece sağlıklı bir şekilde çalıştık. Planımız aynı şekilde Melo'nun sağ ve solundaki boşluklarda Mossoro'yu topla buluşturmak ve rakibin beklerinin derinlik verdiği pozisyonlarda doğru şekilde atağa çıkmaktı. Bugün itibarıyla baktığımda, hem kompakt oyunu oynadık hem de hücumdaki geçişlerde çok sağlıklı bir geçiş yaptık. Geçen hafta 6 tane net pozisyona girdik, değerlendiremedik ama bugün girdiğimiz her pozisyonu değerlendirdik. Bunun karşılığında böyle bir sonuç aldık" diye konuştu.

Prandelli Avcı’ya ne söyledi?
Maç başında ve sonunda Prandelli ile aralarında geçen diyaloğu da anlatan Avcı şunları söyledi:
"Prandelli, 'Maç öncesi analizini yaptığımda çok iyi bir takım kurmuşsun' dedi. Maç sonunda da 'tebrik ediyorum, güzel oyun oldu' dedi. Bu duyguları için teşekkür ediyorum, ülkemize yeni gelen bir hoca. Dünyanın tanıdığı birisidir saygı gösterilmelidir. Ben milli takımın başındayken saygı istedim şimdi de onun için taraftarların saygı göstermesi gerektiğini düşünüyorum, başarılar diliyorum ona."

544df69b61361f1b38fec0e4

küfür etmemek için kendimi tutuyorum ve sadece ben degilim galiba.

Selçuk ve Burak'ı kesip Melo , Sneijder , Bruma gibi adamlardan gerçek verimi alabilecek bir yerli hoca varsa oda Avcı bence ,

Abdullah Avci cok begendigim bir teknik adam. Terim ile de Milli takim ayni halde, yani bana göre bu adama cok büyük yanlis yapildi. Bazilerinin hep Milli takim performansi yüzünden negatif bir görüsü var adam üzerinde, ama adam harbi 22 ay söyledigi gibi Milli takiminin sorununun teknik adam olmadigini söylüyordu. Süperligde zaten yillardir IBB ile yaptiklari ortada, ancak baskiya gelebilir mi, tartisilacak tek konu bu. Genc oyunculara sans veren, hizli oyuncular kullanan ve Selcuk´un oyun stilini begenmeyen bir adam. Muhtemelen Umut´u sag kanat olarak kullanmak gibi bir fantezi yapmaz ise, Burak yerine tek forvet oynatacaktir.

Avcıya sabretmeyiz biz sayın çakar günlük başarı bizim viizyon hele bu yıl

Avcıya sabretmeyiz biz sayın çakar günlük başarı bizim viizyon hele bu yıl

Planlama iyi olursa sabir mabir hikaye. Bakin 2011'de bir kaç haftada tas gibi takim kurduk. Önemli olan planlama. Selçukla, Burakla 100 sene sabir göstersek nafile.

milli takimda berbat olmasina ragmen prandelli den kötü olamaz

Geri
Üst Alt