GSC Portal Prandelli: ''Ben beklerim ama oyunculara ödeyin''

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
-ben-beklerim-ama-oyunculara-odeyin--4892660.Jpeg

Mali açıdan sıkıntılı günler geçiren Galatasaray'da Prandelli'den ödemeler ile ilgili büyük fedakarlık...

Detaylar GSC Portal'da!

Fener galibiyeti sonrası beklenen diğer haberler;

Sarayda kriz

Galatasaray'a uefa'dan şok

Sarı kırmızılıların yıldızından ayrılık sinyali

yaw 2-3 ay gec ödense ne olacak. Hepsinin tonla parası var. Sonucta ödenecek yani.

Ulan bizim medya'yi duyan da futbolcularda hic para yok sersefil fakir fukara dolasiyorlar dusunecek ..

Sabri gercekten Reis'e Gsliyse maas almasin / Aydin yilmaz almasin abi .. adamlar yattiklari yerden aliyor toplam 2mil euro/dolar

Futbol dünyasında dönen paraların uçukluğundan, kamusal dönüşümü son derece sınırlı, üretime yönelik olmayan bir sektörde kazanılan paraların fazlalığının farkındayım ve bunun için ulusal, uluslararası tedbirler alınmalı diye düşünüyorum. Bu bir tarafta dursun.

Ancak 'adamlar zaten çok kazanıyor, 2-3 ay da geç alsalar ne olur?' mantığını kabul etmiyorum. Siz harcamayı, hayatı kendinize göre düşünürken geliri sadece onlarınki gibi düşünüyorsunuz. Ama mesela Sneijder 4-5 milyon yıllık kazanıyor ve bunu atıyorum 500 bin dolarlık taksitlerle alıyorsa bu adam yine atıyorum Miami'den mülk alırken şu ay size 500 bin ödeyeceğim diye sözleşme yapıyor. Sen Sneijder'e ödemeyince o da ödeme yapamıyor. Ya da iş kuranlar oluyor kazançlarıyla. Sonuçta futbol ortalama 10-15 sene para kazandıran bir sektör. Sonrasına yatırım yapanlar var. Sen de oyuncuya böyle vadettiysen öyle ödemek zorundasın. Ödeme yapmazsan da futbolcu bunu talep eder ve hatta imza attığıız sözleşmedeki yasal haklarını kullanır.

Bu bu kadar basit.

şok şok şok sneijder'in hesabına para yatmamış
sneijder 'in menejeri uefa'ya başvurdu.

bekliyorum böyle asparagas bir haber.

Geri
Üst Alt