GSC Portal Prandelli: "En çok üzüldüğüm şey..."

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
28gzbc9.jpg

Prandelli maç sonu açıklamalarda bulundu

Detaylar GSC Portal'da...

Maç esnasında ıslıklanmalarını doğru bulmasam da teknik direktör olarak berbat bi futbol ortaya koymuş olmamız seni daha çok üzmeliydi Sn. Cesare.

Selçuk'u kes, yoksa bu taraftar seni kesecek. Umarım bu çöp Prandelli'nin de başını yemez.

Iyi niyetli babacan falan da bu Selçuk, Burak gibi adamlar somurur bu iyi niyeti. Bunlara yüz vermeyeceksin.

-Tapatalk-

Veysel yerinde altyapıdan biri oynasa daha iyi oynardı hala veysel niye ıslıklandı mı demiş gülünç

Selçuku kestiğin gün efsane olursun.

I am the one who knocks!

Olcan acaba ne düşünüyodur bu adamların yedeği olarak takımda bekliyor

t.d klübesinde değilde,locadan seyrettircen maçları bizim hocalara,alçaktan nasıl bom bok bir top oynandığını göremiyolar herhalde.

Burasi böyle Prandelli, sadece iyi sonuc/oyun olursa destekliyor zaten Galatasaray "taraftari". Sampiyon ol olma iki üc kötü mac sonra asiyorlar. Selcuk'u ve Burak'i oynatma yine isliklarlar yeni bahane bulup.

Umarim baskan arkasinda kalir hocanin.

hoca ilk yarı ne oynadık ? ilk yarıdan memnunmusun
ikinci yarı tamam iyiyken gol yedik ama ; ilk yarı kontrollü futbolunla 0-3 olabilirdi

Simdi birde "taraftar'in oynuna" gelmemek icin kesmez Burak'i, Selcuk'u.

Sirf Burak oynamasin diye su kazma Umut'a bile raziyim arkadas ya.

Geldiğinde çok sevinmiştim ama şu an o duyguları paylaşmıyorum
Islık sana dönmeden bişeyler yapmalısın

Hastırsın! Her anında inanmışlarmış! Mal yerine mi koyuyorsunuz lan siz bu kadar insanı?

ben yanlıs macı mı ızledım? en ıyı oldugumuz anda mı gol yedık bız? gol yıyene kadar dogru durust pozsyonu olmayan gram macı haketmeyen bı takım vardı sahada..adamların net 2 3 gol pozısyonu var bızım ne var? chedjou o hareketı yapmasa bızım bır tane hucum oyuncumuz o hareketı beceremeyecektı

Burasi böyle Prandelli, sadece iyi sonuc/oyun olursa destekliyor zaten Galatasaray "taraftari". Sampiyon ol olma iki üc kötü mac sonra asiyorlar. Selcuk'u ve Burak'i oynatma yine isliklarlar yeni bahane bulup.

Umarim baskan arkasinda kalir hocanin.

Koca forumda sadece ikimiz hocanın arkasındayız herhalde...Milletin hepsi hoca olmuş yemin ederim..adam daha bismillah yeni başladı el insaf yahu...İstikrar kavramına örnek o kadar çok şey varken ilginç gerçkten

Geri
Üst Alt