GSC Portal Prandelli: ''Fenerbahçe’ye çok penaltı veriliyor''

Tolga Han Özaslan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

prandelli4.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, sezon sonunda şampiyon olacaklarını söylerken, "Fenerbahçe'ye son haftalarda çok fazla penaltı veriliyor" dedi.

Detaylar GSC Portal'da...

hayda,ft ile ugrasırken unutmusuz bu elemanı

fener kolllanıyor,bu yeni bir sey degil zaten

ama biz hem rakiplerle hem seninle mücadele ederek nasıl sampiyon olacagız be adam

Bu tür açıklamalardan zarar gelmez.Ayık olsunlar.

Hacı bizim takımı da ceza alanına sokmayı düşünürsen rakibe veriln bedava penaltıları daha rahat gündeme getirebiliriz. Zira bizim takım nadiren rakip ceza alanına giriyor sayende.

Onu tüm futbol alemi biliyorda biraz kendinde hata arasan her hafta bizi kanser etmekten usanmadın.Dilimizi küfürbaz haydoya çevirdin sana sövmekten.

ilk defa doğru bişey söyledi, biraz geç algılıyor ama olsun. tebrikler pranDELİ :)

Bazı şeyleri söyleyin böyle işte. Herkes duysun bu dönen entrikaları. Bizim sesimiz bir yere kadar çıkıyor.

GT-I9300 Tapatalk

Prandelli görevde kalacaksa bu tip açıklamaların devamının gelmesi lazım.

Gündem oluşturmak gerekiyor.

Geç de olsa Prandelli, medyayı iyi bir şekilde kullanmasını öğrenecektir.

Türk futbolundan Yıldırım Demirören ve türevleri sayesinde soğumuştum ama Kendi takımımı desteklemeye devam ettim. Fakat son dönemlerde kendi kulübümden bile soğumaya başladım, ki sebebi direk bu adamdır.

sanada çok kimyasal veriliyor be italyan yoksa çıkardığın rezalet 11 lerin bir açıklaması yok

Apdurrahim, prandellinin açıklamaları nedeniyle azizi arayıp özür dilemiş.

Türk ligi hakkında hiçbir şey bilmediği nasıl da belli... Türk ligini biraz takip etseydin tarih boyunca fenerin kollandığını zaten biliyor olurdun...

Sen onu bunu boşver de sana çok prim veriliyor onu ne yapacağız şimdi?

Geri
Üst Alt