GSC Portal Prandelli Gidecek 10 Oyuncunun Listesini Verdi

Melih Akan

Berlin Panteri
prandelli.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli’nin, devre arasında yolların ayrılmasını veya kiralanmalarını istediği 10 futbolcu büyük ölçüde netleşti.

Detaylar GSC Portal'da...

Moderatör tarafında düzenlendi:
ya anasına bacısına sövdürmesin dah fazla şımarık hareketleriyle annanesine vardırmadan çeksin gitsin abdestimizi bozmasın !

Prandeli'deli hareketler yapiyor manset atirtmasin bize ..

Genclerden elini cek !!!

Aydin Gokhan Eray haric hic bir yorumuna katilmiyorum

Bunları kovacaksa 10 sene sözleşme yapalım..(pişsin diye kiralanacak gençleri kastetmiyorum)

Tek başına emreç'in kovulması bile 5 sene kontrata değer..

Ne hareketi yahu. Ne yapmış Prandelli?

En azindan yetenegi olan EmreC'in yerine yeteneksiz Yekta'yi sutlasana be adam..

Yani takımın genç isimlerini çöpe atın demiş. Zihinsel özürlü bu prandelli. Akli dengesi yerinde değil. Ne gördünde hemen bu karara vardın. Adamlara şansmı verdin.

Şu Koray' ı neden oynatmıyoruz rotasyonda aklım almıyor..

Emre Çolak Yasin'den falan daha kötü değil bence, hem ŞL'de altyapıdan futbolcu olması gerekiyor.Furkan'a da şans verilmesi lazım.

Her dönem böyle takımda ki yeteneksizlerin arındırılmasını bekleriz suçlu başkaları/yabancılar olur.

demirören gaztesi milliyet haberleriyle gaza gelenlere çok gülüyorum.

Böyle listelere kulak asmayın
Hem Zan hem Koray gidecek
3 stoper kalacak
Sadece burdan bile kaybediyor haber

Koray,Birhan,Emre Can kiralanmasi dogru.Emre Ç,Furkan Özçal,Umut G,Sinan G gonderilmesi bence buyuk hata ne zaman 11 de gordunde hemen yolluyorsun bir sunlari kadroda denede oyle yollayin.Kadroda gormeden hemen yolluyoruz.Furkan Karabukte 10 numara oynuyordu ne olduda yolluyor.Selcuktan kotu olacagini sanmiyorum.Gokhan Zan,Eray,Aydin gonderilmeside dogru diger 4 kisilerin gonderilmesini yanlis buluyorum.

lan elin adamı 16- 17 yaşındaki çocukları cl de oynatıyor daha hala pişsin haşlansın muhabbeti!!!!! gençleri oynat ki tecrübe kazansın elin küme düşmeye oynayan takımında ne tecrübe kazanacak bu çocuklar.

Bunlar gidince takim duzelecekmi peki cesar efendi

Geri
Üst Alt