Prandelli hiç bişeyden anlamıyor , çoğunu 1 maçtan fazla izlemediğiniz izleseniz de ancak hazırlık maçlarında izlediğiniz gençleri gönderdi diye laf yapıyorsunuz , bu forumda Paulo Maldini muamelesi göre Koray Günter 'e ne Mancini ne Prandelli şans verdi , adam sadece bilmem nerenin bölgesel ligi takımına karşı ilk 11 oynadı , Umut Gündoğan diyorsunuz 24 yaşına geldi genç falan da değil demekki bir hüneri yok ki ne Mancini ne Prandelli oynatmadı , diğer gençler için de aynı durum geçerli , zaten adam göndermiyor kiralıyor beyler , bu sayılan isimleri Mancini de oynatmadı Prandelli de hatta Fatih Terim de Semih Kaya 'dan başka hiçbir genci takıma kazandırmadı , dünya çapında ve Galatasaray 'daki başarıları tartışılan 3 teknik adam bu işi bilirken sadece hazırlık maçlarında ve ordan burdan alınan yorumlarla Koray,Sinan,Furkan gibi oyuncular oynamıyor diye şu anki hocamız suçlanıyor.Bu gençler kötü demiyorum bende Koray,Emre Can,Birhan gibi oyunculardan çok şey bekliyorum ama şu an yetersiz oldukları gerçeğini dünya çapında 3 teknik adam ve yardımcıları anlamışken sizin bu yorumlarınızdaki yüksek egolar FM oynamaktan mı yoksa yurtdışındaki yapıya özenmeye mi dayanıyor bilemiyorum.