GSC Portal Prandelli, Pandev'i Hazırlıyor!

Takımda her türlü fantaziyi yaptık zaten 1-2 maçta Pandev tek forvet yada benzeri şeyler yapıp bir fantazi denenebilir neden olsa Burak türk statüsünde her zaman oyuna girebilir 4-6-1 taktiği ile ileride pandev tek sağ , sol kanat sneijder serbest , forvet arkası yada 2. forvet gibi bir takımla çıkılabilir. Arsenal maçında top tutuşlarıda iyiydi o tempoyu uzun süre tutturursa karşısında duran oyuncuyu bayağı bir bezdirir.

Mancini Gomisi veto etti. Ek olarak Ocak 2014 Mancini transferleri nedeniyle bu yaz 13-14 milyon eurodan fazla harcayamadik. Cünkü 2014 Ocak transferleri 2014 bütcesine yansiyor ve Uefayla yapilan anlasma gereği, 1 önceki yildan daha fazla transfer harcamasi yapmak yasak.

Menezi gercekten isterdim. Milanda false 9da 2 kez izledim.Bayildim. Herseyi yapiyor. Diğer oyunculari oynatip, oyuna sokma, pres, savunmaya katki, oyun kurmaya yardim, bireysel yeteneği müthis. Hondayla birlikte Milani tasiyor. Torreside izledim. Calim atmayacak yerde calim atiyor, alan acmasi gereken yerde alani kapiyor, yapmasi gerekenlerin tersini yapiyor.

Türlü türlü fanteziyi denedik.Bir de Pandev'i tek forvette görelim.Burak ve Umut sonradan girsinler bir maçta da.Hadi Umut neyse de Burak derbilerde çok etkisiz.

Kreşe çocuk hazırlıyor beyefendi.
Hazır adamlar dururken almadık bunun hazırlanmasını bekleyeceğiz.

Bezini değiştirmeyi unutma Prandelli!

BlueTapa

Ben olsam tellesin yerine hakan baltayi koyarım yasin yerinede pandevle başlarım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt