GSC Portal Prandelli: "Yönetim taraftarın esiri olmuş"

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
sakal1.jpg

Galatasaray’la sözleşmesi fesih sürecinde olan İtalyan teknik adamın sözleri yenilir yutulur cinsten değil!

Detaylar GSC Portal'da...

Sen hala bostamisin ?

Polonyaya uçmuş 8 bavulla yürrrüüüüüüü ..

Yasin'i oynatıp Bruma'yı beğenmeyen bir insan evladıdır kendisi. Büyük hoca.

Taraftara sallamış aleni biçimde.

Bruma bu seviyenin topçusu olmayabilir dediğin gibi, ama sen de bu seviyenin antrenörü değildin onu ne yapacacağız Cesare.

Bruma konusunda sonuna kadar katılıyorum.

Galatasaray ın şampiyonlar liginin topçusu değil.

Halı saha maçı yapıomus gibi disiplinsiz vurdumduymaz

galatasaray yönetimi taraftarın oyuncağıdır, taraftar medyanın oyuncağıdır, medya fenerin oyuncağıdır. sonuç: galatasaray fenerin oyuncağıdır.

defol artık bu herif yüzünden 3 kurusluk itin köpegin agzına malzeme verdik gitsin italyanın 5.liginde takımları calıstırsın

.....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Peki sen hangi kalitedesin? Galatasaray'ın başına geçmiş hiçbir teknik direktörden bu denli nefret etmedim. Hayatın boyunca bir daha bir kulübü çalıştıramassın umarım.

Taraftar istiyor diye takımı Süper Lig'de oynatmaya mecbur mu bu yönetim? Taraftarın esiri olmuş bu yönetim kesinlikle... Oysaki Prandelli'yle yola devam edip PTT 1. Lig'de şampiyonluklar yaşanabilirdi... Ben böyle çapsız bir yönetim görmedim. :D

Ulan sen hala hangi yüzle konuşuyorsun? Futbol tarihinin en mal tdsisin capsiz herif.

Bruma Galatasaray’ın oyuncusu değil. O maalesef şampiyonlar Ligi kalitesinde bir oyuncu değil” diye konuştu.

Geri
Üst Alt