prandelli'nin transfer istememesi

Murat Hülagü

10 Numara!
Bizzat başkan tarafından açıklanmıştır.

Belki 1-2 takviye yapabilirmişiz.

Hocamız mevcut kadro ile rahat rahat şampiyon olacağımızı söylemiş.

Hayırlısı olsun.

çöp mancini'ye kalsa 10 tane oyuncu almamız lazımdı şampiyonluk için bize böyle eldeki malzemeden bişeyler çıkartmaya uğraşıcak şampiyonluk vaad edebilicek biri lazımdı bravo başkan uzun zaman sonra takdir ettim başkanı ilk defa doğru bir hamle yaptı...

lig icin hayli hayli yeterli kadromuz var bence

muhtemelen mancini'den almistir bu bilgiyi prandelli

bu da demek oluyor ki, mancini cl icin transfer istedi, yönetim de para yok diyip, reddetti

ben yinede 1-2 yabanci alinacagini düsünüyorum

1-2 takviye yetmez bize.Kadromuz cok iyi degil.3 kulvarda gidecek derinlige sahip degiliz.

Ünal Baskanin yüzünde güller actirmistir.

Adam futboldan anlıyor beyler. Almedia'yı istemeyen adamın başımın üstünde yeri var

Ne gülerdim Beşiktaş'a bu hanzoyla maça çıkıyorlar diye Allah'tan reis reddetmiş.

Selçuğa gereken ayarı çekip,Burağıda kadro dışı bırakırsa zaten kafadan şampiyonuz.

Sadece Drogba yerine güçlü ve bitirici bir forvet lazım.

Gokhan Tore ve Olcan transferleri gerceklestigi taktirde katildigim transfer politikasidir. Elden cikmayan yabancilarla ne defansa nede forvete oyuncu alinir.

Chedjou, Dany ve Eboue 3luaunden 2si ayrilirsa kiralik oyuncularla sezon sonu ipi gogusleriz..

Sallamasyon transferler yerine 2-3 kaliteli isim bizim için yeterli.Olcan Adın Tarık Çamdal Mevlüt Erdinç yeterli olur.

Ayrıca almeida yı lüks bulması forvet transferi yapmayacagimizn kanıtıdır.

benim güvenim sonsuz hocaya tek korkum türk oyuncuların her zamanki gibi kalleşlik yapmaları burada da görev başkana düşüyor hocayı üzenin kafasını koparması lazım!

Yerliler leş.

Siz hala yerli almayın trabzon sildi süpürdü yerlileri.

Bir stoper şart, bir sağ bek de fena olmaz. Sağ bek Veysel ve Sabri sürüne sürüne idare etse de bir stoper şart oğlu şart ve bu kişi yerli olmalı. Tek aday Ömer Toprak yerli olarak.

Geri
Üst Alt