GSC Haber Przemysław Frankowski Resmen Galatasaray'da!

Hayırlı olsun. Gün boyu çok yoğundum bakamadım. Foruma girdiğimde görmek istediğim haber buydu ve gördüm, beklentilerimizi karşılar umarım.

Hakkında konuşulanlardan ve izlediğim fragmanlardan tam ihtiyacımız olan profil olduğu kanaatine varmıştım. Gönül isterdi, 25 ve altı yaşta olsun ama o zaman da ya buraya gelmek istemezdi, yahut ödeyemeyeceğimiz bedeller söz konusu olurdu. Juanlu gibi henüz 'olmamış' birini alma riskinin de elde Jelert varken zamanı değildi hani. Her sezon olduğu gibi, bu sezon şampiyon olmak çok büyük önem arz ediyor. Kafa kafaya kaldığımız rakip tüm mecralarca mütemadiyen ittirilen FB yerine başka bir takım olsa, mevcut kadro da yeterdi ama şimdi son kurşuna kadar kullanmak elzem hale gelmişti.

Tzolakis'e çok sıcak bakıyorum ama İnaki Pena kötü kaleci.
Kaleci için lille kaleci için 20 milyona kadar verilir bence chavellier di galiba o eleman muslera gibi maç alacak kaleci ,paraya acimamak ve iyi kaleci değil maç alacak kaleci almak lazım misal livakovic iyi kaleci ama maç alacak kaleci degil

Kaleci için lille kaleci için 20 milyona kadar verilir bence chavellier di galiba o eleman muslera gibi maç alacak kaleci ,paraya acimamak ve iyi kaleci değil maç alacak kaleci almak lazım misal livakovic iyi kaleci ama maç alacak kaleci degil
Şovalye müthiş bir kaleci ama 20'ye çıksak bile alamayız. 40'lar konuşuluyor orada bir de milli takımının as takım kalecisi olma hayalide varken TR'ye mümkün değil gelmez.

Geri
Üst Alt