PSG'nin Yeni Hedefi Kvaratskhelia

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1716557257643.png

PSG, Mbappe'nin sezon sonunda ayrılacak olmasından dolayı transfer çalışmalarına başladı.

PSG, Napoli'nin 23 yaşındaki başarılı oyuncusu Khvicha Kvaratskhelia için Napoli ile görüşmelere başladı. PSG bu transfer için 60 milyon euro'yu gözden çıkardı.

(RMC Sport)

20'ye Kerem A. hayırlı olsun, namazında niyazında, Paris modasına kapılmaz.

ple gitmek varken buraya gitmek salakliktir

cl maclari disinda zorlayici bir tane maca cikmiyorsun koca sezon boyunca

neymar ve ibra da kariyerini burada heba etti

ple gitmek varken buraya gitmek salakliktir

cl maclari disinda zorlayici bir tane maca cikmiyorsun koca sezon boyunca

neymar ve ibra da kariyerini burada heba etti
PL'den ziyade aslinda Bayern'e lazim olan bir oyuncu. Ama PSG elini cabuk tutarsa kapacak gibi duruyor. Adamlarda para da var.

PL'den ziyade aslinda Bayern'e lazim olan bir oyuncu. Ama PSG elini cabuk tutarsa kapacak gibi duruyor. Adamlarda para da var.
sahsen iki kisimli dusunuyorum bu konu da.

ilki senin dedigin gibi - tam bayern icin bulunmaz kumas. kendileri adina beklenen ribery olur. kendisi zaten scout listemin tepe ismiydi ilk cikis yaptigi donem .detaylica da -ilgili basliklarda deginmistim nacizane .

lig olaraksa , kanimca sevgili @Necati Şanlı nin dedigi gibi , epl 'ye gitmesini isterim. cikabilecek en ust seviye arena. ada futbolu .

saygi ve selamlar .

@Aras Şimşek , @Murat Durmaz

Bunlar bu kafayla gittiği sürece bir bok olmaz

Bunlardan bir bok olmaz yine.Mbappe yerini doldurup hala avrupada kafa takımlardan olmak , daha da gelişmek istiyorsan hadi vini junior size gelmez de gidicen 175 milyon euro verip Leaoyu alacaksın başka şansın yok yani.Yoksa her sene geriye gidecekler

Napoli olsam 100 milyona bunu satar 60 milyona keremi alırım. Oyuncu kaliten düşmezken cebine 40m euro kalır.

Lan olm fenerin Rennes'i falan gectigi ligde oynayacak adam alacaksaniz, fenerin icinden gecen toocularimiz var. Onlara sulansaniza. 15'e Kerem, 10'a Tete, 10'a Zaha, 20'ye Ziyech, 40'a da Baris'i verdim gitti. Hayrini gorun.

30M KeremAkturkelia verelim PSG kardes

Geri
Üst Alt