GSC Portal Quaresma ve Galatasaray! Müthiş Iddia!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
Sinan Engin, Beyaz Futbol'da Quaresma'nın Galatasaray'a takas olacağını ancak son anda olmadığını anlattı...

quaresma-ve-galatasaray-muthis-iddia--4776691.Jpeg

Sinan Engin, Trabzonspor'un yenilerinin "Altın" olduğunu ancak Türkiye'ye gelen yıldızların "Altından bronza doğru" dönüştüğünü belirtti. Quaresma'yı örnek gösterdi. Kariyerli yabancıların işi ciddiye aldıkları zaman başarılı olduğunu, almadıkları zaman başarısız olduklarını savunarak Ricardo Quaresma'yı örnek gösterdi:

"Beşiktaş, niye Quaresma'yı Galatasaray'a veremedi?" diyen Engin; "Çünkü, biliyorlar Quaresma Galatasaray'da çok iyi oynayacak. Bu takas oluyordu az daha. Son dakikada engellendi. Bu futbolcu takası gerçekleşiyordu." diyerek, futbolcuların iyi yönetilmesi gerektiğini savundu.
Quaresma'nın menajeri Ahmet Bulut, o dönem yaptığı açıklamada; "Bu transfer %70 bitti. Sadece ufak prosedürler kaldı" demişti.

Beşiktaş, 2012/13 sezonu başında Milan Baros'a kancayı takınca, Galatasaray da ezeli rakibinden Ricardo Quaresma'yı talep etmişti.

Milliyet

Ronaldinho % 99 Beşiktaşta diyen herifin lafına mı inanacağım.

Te allahım.

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
Sinan engin ve zilliyet,
tabiki kilit!

beleşken almadık adam portoya gitti ve gayet iyi oynadı

muthıs ıddıa yı 1 sene once konustuk bıttı zaten yenıden gundeme gelmesının nedenını anlamadım acıkcası

Bu eski haber, bunu coktan biliyordum.
Ozaman olmamisti, haberleri bile var arsivlerde..

Topa karsi oynamayan bir tane oyuncu daha bizi o sezon felakete sürüklerdi.

Ya ben de konuşan adam sandım konuya girdim. Meğer ne adamı; Sinan'mış... :hih:

Geri
Üst Alt