R10 Transferi Olmayınca BJK Yönetimi Karıştı!

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Beşiktaş Yönetim Kurulu, Ronaldinho transferinde yaşanan hayal kırıklığının ardından sıkıntılı saatler yaşıyor.

Taraftarların büyük tepki gösterdiği Fikret Orman yönetiminin dağılma aşamasına geldiği iddia edildi. Başkan Fikret Orman'ın Ronaldinho transferinde taraftarlara hayal kırıklığı yaşattığı gerekçesiyle istifa etmeye hazırlanan İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'yi bu kararından döndürmek için ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Çebi'nin istifa etmesi durumunda 5 yöneticinin de görevi bırakmaya hazırlandığı belirtildi. Taraftarların büyük tepki gösterdiği yönetim Kurulunun bugün akşam saatlerinde basın bildirisiyle Ronaldinho transferinde yaşanan olumsuz havayı yumuştmayı hedeflediği belirtildi.

Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler

cok üzüldüm

Önce reklamını yap sonra istifa et. Iyiymiş. Bir ara bi televizyon programında Ahmet Nur Cebiç gibi yoneticiler gerekli diyorlardı :asd:, eziğin önde gideni nasıl örnek olsun ki.

tarığı da alamadılar:D

Bende...

crocodilecrying.gif

yiyin birbirinizi. :D

Beşiktaş'ın kasımpaşa'dan ya da ne biliyim karşıyaka- göztepe'den ne fark'ı var, 3 büyükler diye geçer ama benim gözümde bjk büyük bir kulüp değil her yönüyle.

Başarısızlığı örtmek için almak istemişlerdi beter olsunlar.

Beşiktaş'ın kasımpaşa'dan ya da ne biliyim karşıyaka- göztepe'den ne fark'ı var, 3 büyükler diye geçer ama benim gözümde bjk büyük bir kulüp değil her yönüyle.

Öyle ya da böyle kazandığı kupalar var, şampiyonluklar, efsane sezonları var. Çoğunlukla GS-fbnin arkasında kaldılar belki ama bizim de 14 sene şampiyonluk göremediğimiz dönemler oldu, son şampiyonluk serisinden önce de rezalettik filan.. İlk 2 takımdan sonra bjk gelir, bugünün şartlarıyla bakmamak lazım.

Öyle ya da böyle kazandığı kupalar var, şampiyonluklar, efsane sezonları var. Çoğunlukla GS-fbnin arkasında kaldılar belki ama bizim de 14 sene şampiyonluk göremediğimiz dönemler oldu, son şampiyonluk serisinden önce de rezalettik filan.. İlk 2 takımdan sonra bjk gelir, bugünün şartlarıyla bakmamak lazım.

Sadece başarı olarak değil, ne biliyim bana basit bi camia geliyo. Büyük bir kulüp gibi davranmıyolar hiç bir konuda.

Geri
Üst Alt