Rabiot, Senelik Net 7 Milyon Euro'nun Üzerindeki Teklifi Geri Çevirdi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1719918302054.png

Fabrizio Romano: "Rabiot'un Juventus'taki dönemi yeni anlaşma üzerinde anlaşma sağlanamaması nedeniyle zorlaşıyor.

Juventus, net 7 milyon Euro'nun üzerindeki maaşlı teklifle ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına inanıyor.

Rabiot diğer kulüplerle de görüşüyor."

Yani 10 falan mı veriyoruz biz rakamı kabul ettiyse...

Yanındaki kisa saçlı dayı baya tehlikeli görünüyor.

bizim teklif senelik 6 milyon euro maaş+3 milyon euro imza parası herhalde.

United veya liverpool teklif yapmamis mi ?

Biz 10 veriyoruz o zaman. Bravo Ertan güzel sallamissin.

7 milyonda heralde 5 kendinin 2 annesinin
10 isteseler 7 kendinin 3 annesinin

gibi hesap olacak gibi duruyor.

isim eyvallah olsada böyle maaşları verebiliyorsak hemen gündemdeki birilerine salça oluruz diyeyim. Daha bu işin imza parasıda var orda da 10-12 cukkalar...3 yıl desen olur sana 42 M aşağı yukarı senelik 14 M maliyet...yok artık yav.

Thurama senelik 6 de bir anda TR cennet vatan olur mesela (verilmez tabide yani)

Orta sahaya yıllık 10 milyon atacak kurşunumuz varsa vurduğumız kuş Rabiot olmamalı ya. Bize böyle Kopenhag gibi takımlara karşı ceza sahasının oralarda pas pas pas yaparken, topu birden Icardi Barış çapraz koşusu sırasında uygun olanın önüne gereken şiddette dıgırlayıp maçı 1-0 aldırıp döndürecek adam lazım. Ayağı daha ince işleri yapabilecek bir profil. Eskilerden Juninho, Selçuk İnan ilk senesi vs tarzında bir profil.

Olacak iş var, olmayacak iş var. Olmayacak işi fahiş bedeller ödeyerek oldurmaya çalışmanın da alemi yok. Böyle ratingi yüksek adamlara hevesleniyorsan fiyat sorar, yüksek rakamı duyunca kapatırsın mevzuyu. GS ve hiçbir TR kulübü, ''Ederi neyse verir alırım'' deme lüksüne sahip değil...

Sergio'nun Fransa subesi diyorum tekrar. Kesinlikle ihtiyacimiz olan orta saha degil. Bize Torreira kadar savasacak cigersiz adam lazim. Verilen her kurus cope gider Rabiot icin. Ustelik fahis paralar verilir getirilebilse dahi.

dün gözler fıldır fıldır haber veren Ertan "HE DEDİM BEN OLUR MU OLMAZ BİLMEM DEDİM ...HEEE...AMA HABERCİLİK YAPTIM."

boş boş taraftar galyanı kopartıyorsunuz 3 5 satırda adınız geçsin diye.

Ozaman Skuat transferi yapilsin kendi rabiotlarimizi kendimiz üretelim

Geri
Üst Alt