Radikal Karar!

Gorkem Yildirim

10 Numara!
Radikal bir kararla 25 milyon taraftarımızdan destek almamızın yolu bulunmalı.
Sms yoluyla milyonlarca Galatasaray'dan katkı sağlanabilir.
Kulübe şu an onbin üye alınsa ve bu yeni üyelerden 5 bin lira alınsa 50 milyon yeni kaynak olur.
Artık liseden olsun, burdan olsun zihniyetinden vazgeçmeliyiz.
Artık Galatasaray'ın kapısını ardına kadar taraftarına açmak gerekir.
Kendi kabuğumuzu yırtalım.

RASİM ZAİMOĞLU

SMS yoluyla taraftar iyi katki saglaya bilir , dusuncelerinizi alalim ey ahaliiii ..

Son düzenleme:
25 milyon taraftar falan hikaye, 2 milyon kulübe yardım yapacak taraftarı buluruz-bulamayız, oda kücük caplı yardım.

Zaten bizim neden yardıma ihtiyacımız olsun ki ? 1 milyon forma satsak her sene kar ederiz, sattıgımız forma 250 bini dahi gecmiyor.

iki de bir paralarımızı bunlar için kulube hibe edelim yani. Nasıl olsa taraftar var değil mi? 10 bin üye 5.000 tl de uygulamasının benzerini de sanki birileri çok yakın zamanda uygalamış gibi. Bi sorsak ya ne alemdelermiş :)

25 milyon taraftar falan hikaye, 2 milyon kulübe yardım yapacak taraftarı buluruz-bulamayız, oda kücük caplı yardım.

Zaten bizim neden yardıma ihtiyacımız olsun ki ? 1 milyon forma satsak her sene kar ederiz, sattıgımız forma 250 bini dahi gecmiyor.

Pazarlama AŞ son 3 sene gayet iyi satış yaptığı halde her sene zarar eden bir şirket, sadece başkalarını zengin ediyor..

Radikal bir kararla 25 milyon taraftarımızdan destek almamızın yolu bulunmalı.
Sms yoluyla milyonlarca Galatasaray'dan katkı sağlanabilir.
Kulübe şu an onbin üye alınsa ve bu yeni üyelerden 5 bin lira alınsa 50 milyon yeni kaynak olur.
Artık liseden olsun, burdan olsun zihniyetinden vazgeçmeliyiz.
Artık Galatasaray'ın kapısını ardına kadar taraftarına açmak gerekir.
Kendi kabuğumuzu yırtalım.

RASİM ZAİMOĞLU

SMS yoluyla taraftar iyi katki saglaya bilir , dusuncelerinizi alalim ey ahaliiii ..

Neden yasaklanmış?

Pazarlama AŞ son 3 sene gayet iyi satış yaptığı halde her sene zarar eden bir şirket, sadece başkalarını zengin ediyor..

Storelerin kendi icindeki giderleride son derece yüksek dostum.

Kira Gid.+Calısanların Gid.+Enerji Gid+Vergiler v.s.

Bence dükkan sayısı düsürülüp, internet üzerinden alısveris sistemini yaygınlastırmamız gerekiyor.

Storelerin kendi icindeki giderleride son derece yüksek dostum.

Kira Gid.+Calısanların Gid.+Enerji Gid+Vergiler v.s.

Bence dükkan sayısı düsürülüp, internet üzerinden alısveris sistemini yaygınlastırmamız gerekiyor.

Bence futbol aş dışında ne kadar şirket varsa kapatılmalı satış böyle yapılmaz,

satışı loca gelirleri gibi 5 yıllığına başka bi şirkete satarak yaparsın, senelik alırsın temiz 10 milyon dolar bakarsın keyfine..

Yönetim beceriksiz oldugu müddetçe isterse 1 milyar dolarimiz olsun yine kazik oyuncular aliriz

Bence futbol aş dışında ne kadar şirket varsa kapatılmalı satış böyle yapılmaz,

satışı loca gelirleri gibi 5 yıllığına başka bi şirkete satarak yaparsın, senelik alırsın temiz 10 milyon dolar bakarsın keyfine..

Storeleri İstanbul'un belli baslı yerlerine koyarsın, max. 5 tane olur mesela. Gerisini kapat.

Futbol dısındaki amatör branslarda güclü sponsorlar ile birlesmeye gidersin yada maliyeti düsürmek icin mecburen altyapıdaki cocuklar ile birseyler yapmaya calısırsın.

En önemli gider kalemlerinden olan futbolcu yıllıklarınada bir düzenleme getirilmeli. Öncelikle kadro max. 24 kisilik olmalı ve 6'şarlı 4 gruptan olusmalı;

1.Grup: Altyapıdan gelen gencler (max 250.000 euro yıllık)
2.Grup: Yabancı+Gurbetci+Yerli diğer kulüplerden gelen gençler (max 750 b euro yıllık)
3.Grup: Kaliteli yerliler (max. 1.5 m euro)
4.Grup: Kaliteli yabancılar (max. 2.5 m euro)

Toplam Yıllık : 30 m euro

Su anda verdigimiz toplam yıllık heralde 50 m euro civarıdır.

Para veriyim de Sabri karısına Lamborghini alsın. Oldu.

Olmayacağını adım gibi biliyorum ama yazalım yine de..
Taraftar kartı çıkacak ve 100-200 lira ödenecek.Kartı olan herkes kulübe üye olacak ama oy hakkı kazanılması için 1000-2000 lira yatırmaları şartı konur.Fiatlar değişkenlik gösterebilir ama dünya kulübü olmak için bu öntem şart.
Yatırılan paranın
%50 futbol
%20 basket
%20 voleybal
%10 amatör-alt yapı

Aslinda para bizim için hiç problem degil; asıl problemimiz, Kulübü yönetenlerdir.

o kadar vasat, kötü, yanlis transferler ve hoca terchiler sonra durumumuz bu kadar kötü olmasi gayet normal.

Dortmund ve Arsenal'i örnek almamiz lazim, öyle bir profesyonel ekip kurabilirsek az parayla çok iyi bir takimimiz olabilir

Kulübe üyeliği adam gibi açsalar keşke. SMS kampanyası yine yapılsın, olan var olmayan var. 25 milyon taraftar deniyor ama kulübü gerçekten sahiplenen 200.000 kişi olsa bu kulüp inanılmaz yerlere gelir mali olarak. Önce bütünlüğü sağlamamız gerekiyor. 8.000 aktif üyenin arasında alaylı/mektepli ayrımı varken bu ne kadar sağlanabilir bilmiyorum. Evet dünya kulübü olmamız lazım, arkadaşın dediği gibi üyelik açılabilir uygun rakamlara, hatta 2 tip üyelik bile olabilir. Biri sadece kulübe üye olup, yıllık aidat ödenir ve kulübün imkanlarından erken yararlanma avantajı sağlanır, diğeri de seçimlerde oy verilebilecek bir üst kademe üyelik olur, onun için de üyelik bedeli alırsın. Bu konuyu defalarca tartıştık ama bazı renkdaşlarımız eziklerin yolu vs. deyip kestirip attılar. Ben şuna inanıyorum ki kulübü halka açsınlar herkes hiç olmadığı kadar sahip çıkacaktır kulübe.

en mantıklısı smstır.tabana yayılan baska da ıhtımal olamaz...popstara survıvor a bıle sms yollayan mılletız bı 5 lıra 10 lırada takımına atar herkes.ayrıca bjk yapıyor suan vodafone aracılıgı ıle bızde boyle bı sıstem kurabılırız.

ya iş yardım etmekse sms e de gerek yok .
yardım etmek isteyen her türlü eder şuan.
gider her ay birşey alır GS store dan.

GS kredi kartı kullanır.
Her maça gitmese bile bilet alır..

yani ayrı bir organizasyona gerek yok...

2.olarak kulübü halka açmak kulübün bitmesi demek.

Şu forumda var 500 kişi 500 de farklı telden çalıyor. Kulübe üye olunsa o kulüpden hiç bir cacık olmaz.

Geri
Üst Alt