#Raffael Caetano

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
Raffael-Borussia-Monchengladbach.jpg

Brezilyalı futbolcu. Futbol kariyerine Brezilya'da başlamıştır.Şu an Borussia Mönchengladbachforması giymektedir.

3-4 Yıllık periyotta bize aşırı katkı sağlayacak ve hücum hattına çağ atlatacak bir isim.

Alıp Satma potansiyeli yok,zaten o işleri becerebilen bi kulup değiliz .

Forvet Arkasında oynuyor,Campbell'ın yaşlı versiyonu bence.

Geçen Yıl 5 Milyon € Gladbach'a gitti.

Geleceğine ihtimal vermiyorum kupa maçında oynadı,böyle oyuncuyu koparmak zor olur.

Keşke alabilsek şu forvet hattına ilaç olurdu.

Geçen Sezon Bundesligada

15 Gol 7 Asist Yaptı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ppqcayvMhNI[/media]

--------------------------------

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Q5Fcvn5BTHk[/media]

yaşlı adam alıcaksak belli oyun stili ve ismi olmalı diğer türlü gerenk yok

İlla isim değil , bu herifte pas alışverişini iyi sağlıyor. sağ bek yanlıs yazılmıs forvet arkası

Bence çok etkili olur bu tarz isimler bizim ligde keşke olsa.

Bu adam bıze cag atlatacaksa tas devrinde kalmisiz,Bu elamanin bolgesinde oynayan Sneijder Fred Cakmaktas oluyor galiba.

Bu adam bıze cag atlatacaksa tas devrinde kalmisiz,Bu elamanin bolgesinde oynayan Sneijder Fred Cakmaktas oluyor galiba.

Forveti burak umut olan takıma herkes çağ atlatır ki senin anlayacagın dilden konusayım

sneijder amc bu adam ss . campbellda ss . (anlamışsındır şuan sanırım)

Ayrıca kaç maçını izledin merak ediyorum. Cevaplarsan sevinirim.

Her şey tiple falan olmuyor.Adam 29 yaşında ama 3 yıl üstdüzey katkı verir bizim ligde.Bundesliga bizim ligden kötü gerçi (!)

Forveti burak umut olan takıma herkes çağ atlatır ki senin anlayacagın dilden konusayım

sneijder amc bu adam ss . campbellda ss . (anlamışsındır şuan sanırım)

Ayrıca kaç maçını izledin merak ediyorum. Cevaplarsan sevinirim.

Her şey tiple falan olmuyor.Adam 29 yaşında ama 3 yıl üstdüzey katkı verir bizim ligde.Bundesliga bizim ligden kötü gerçi (!)

Tiple filan alakasi yok Dinamo kiev,Hearta,Schalke dolasip duran biri orlarda oynaren taniyorum elemani, bu adam cag acacak cag kapayacak bi oyuncu filan degil Campell ile oyun tarzlari arasinda daglar kadar fark var bu adam 10 numaraCampell kanatlarda bile oynar.Bursa ,Erciyes belki orda cag acar Galatasarayda ancak katki verir daha iyi katki verecek 100 tane adam sayarim daha genc, ha Burak'la karsilastirmaya gelirse o zaman Atif Sesu da iyi is yapar.

Tiple filan alakasi yok Dinamo kiev,Hearta,Schalke dolasip duran biri orlarda oynaren taniyorum elemani, bu adam cag acacak cag kapayacak bi oyuncu filan degil Campell ile oyun tarzlari arasinda daglar kadar fark var bu adam 10 numaraCampell kanatlarda bile oynar.Bursa ,Erciyes belki orda cag acar Galatasarayda ancak katki verir daha iyi katki verecek 100 tane adam sayarim daha genc, ha Burak'la karsilastirmaya gelirse o zaman Atif Sesu da iyi is yapar.

Dediğinin bazı kısımlarına katılıyorum.mevkisel olarak tek cag atlatabilecegi mevkinin orası olduğunu düşünüyorum zaten, ha katıldğım nokta atıf bile çağ atlatır.Hele hele son 10 gundur hücum mevkisinde akli dengemi kaybettim,almeidaya okey vereceğim.İnanılmazız şuan,1önceki mesajımda biraz ters olmus kb

Geri
Üst Alt