Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler - Sayfa 217 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Bunların düğünü beni etkilemiyor hocam. Beni bizim taraftarin kendi hocasını oyuncusunu yerin dibine sokması etkiliyor.
Sen süper kupada 5 tane yiyip üstüne CL playoff turunda köy takımına ezilerek elenirsen yerin dibine sokulursun. Burası Galatasaray.

Bak Young Boys maçları aklıma geldi yine cinlerim tepeme çıktı. Hatırlatmayın.

GWfly2uXwAIpTrt

Sen süper kupada 5 tane yiyip üstüne CL playoff turunda köy takımına ezilerek elenirsen yerin dibine sokulursun. Burası Galatasaray.

Bak Young Boys maçları aklıma geldi yine cinlerim tepeme çıktı. Hatırlatmayın.

imza.

istersen 150 sene şampiyon ol, bu kulübün genlerinde avrupa var, finalleri kazanmak var.

bu misyona uygun hareket etmeyen kişiler camia içerisinde barınmamalı. okan artık babasının ligindeki şampiyonluğa değil avrupaya odaklanması gerektiğini hatırlamalı.

bu herifler kadar şımarık mızmız kitle olamaz...

düne kadar parçalarız ederiz moduydu - iki trasnfer yapma haberimiz düştü , çılgına dönmüşler.

Faslı adamı bile bizim faslı adamı tanıtma şeklimizdeler - 1 allahın kulunun tanımamış benzetmemiş olması (ayarlıdır) trajedi mesela.

müde bulandırıcı bir kilte. halbuki realitede ben aptallık yapmadığını düşünüyorum yönetimlerinin En-nesry haricinde ...ferdi geliriyle bir şeyler daha yaptılar.

kaıt üstü taraftar nasıl olunur - fenerbahçelilikle olunur.

sakın benzemeyin şunlara bu forumda harbiden. anlık güzelleme anlık kin yapmayın.

Üst Alt