Bunlar düğün bayram yapıyordu yahu daha geçen gün hayırdır yine mateme bağlamışlar
Bunların düğünü beni etkilemiyor hocam. Beni bizim taraftarin kendi hocasını oyuncusunu yerin dibine sokması etkiliyor.Bunlar düğün bayram yapıyordu yahu daha geçen gün hayırdır yine mateme bağlamışlar
Sen süper kupada 5 tane yiyip üstüne CL playoff turunda köy takımına ezilerek elenirsen yerin dibine sokulursun. Burası Galatasaray.Bunların düğünü beni etkilemiyor hocam. Beni bizim taraftarin kendi hocasını oyuncusunu yerin dibine sokması etkiliyor.
Anlamiyorlar Erman abi . Bilale anlatir gibi anlatmışsın umarım fayda eder.Sen süper kupada 5 tane yiyip üstüne CL playoff turunda köy takımına ezilerek elenirsen yerin dibine sokulursun. Burası Galatasaray.
Bak Young Boys maçları aklıma geldi yine cinlerim tepeme çıktı. Hatırlatmayın.
Icardi'nin ustune filan ??? Icardi bir yana, diger herkes bir yana...Bunlar düğün bayram yapıyordu yahu daha geçen gün hayırdır yine mateme bağlamışlar
Bağlantılar sayesinde yüksek fiyatlara oyuncu transferleri yaparken iyiydi ama.
Sen süper kupada 5 tane yiyip üstüne CL playoff turunda köy takımına ezilerek elenirsen yerin dibine sokulursun. Burası Galatasaray.
Bak Young Boys maçları aklıma geldi yine cinlerim tepeme çıktı. Hatırlatmayın.
150 sene şampiyon olalım Avrupa'daki sonuçtan bağımsız razıyım benimza.
istersen 150 sene şampiyon ol, bu kulübün genlerinde avrupa var, finalleri kazanmak var.
bu misyona uygun hareket etmeyen kişiler camia içerisinde barınmamalı. okan artık babasının ligindeki şampiyonluğa değil avrupaya odaklanması gerektiğini hatırlamalı.