LGBT li değil mi bu abimizBunu dediği oyuncunun oynadığı kulübün boğazda adası var istediği zaman gidebileceği. Herhalde bilmiyor.
kuduztaş hakkında güzel bir tespit
Bu mesajın devamı yok mu? Bjk forumu ise bir alaka var da fenerle ne alakası var?Salıncak diyince ağlıyolar sonra, fb forumundaki yoruma bak, şunu jk li yazsa hadi ikili averajı düşünüyo falan derim de fb ye katkısı ne bu golün kafayı yediler iyice
Ekli dosyayı görüntüle 266739
Saçmalık orda zaten mesajın devamı da yok bu mesaja tepki gösterip cevap yazan da olmamış 3-4 sayfa daha okumaya devam ettimBu mesajın devamı yok mu? Bjk forumu ise bir alaka var da fenerle ne alakası var?
Yarın ilk iş emzik alıp iş yerinde dağıt. Benim işyerinde pek yok bjk li ağlayan olursa emzik alıp vericemHarbi bu tinerciler hiç çekilmiyor. Bu gün işyerinde amma ağlıyorlar yazık bunlara kafa gitmiş.
Fb'liler yine yenilgiyi hazmediyorlar bunlarda hazmetmek yok. En iyisi öğlen soda alayım bunlaraYarın ilk iş emzik alıp iş yerinde dağıt. Benim işyerinde pek yok bjk li ağlayan olursa emzik alıp vericem
Başlığa bakınca konuyu kimin açtığını tahmin edebiliyorum artık. Gereğinden fazla içlerine girdik galiba