Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler - Sayfa 286 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

karper-100-gr-sade-ucgen-z.jpg

JK yönetimi ve taraftarı 6 yıl önceki FB yönetimi ve taraftarı gibi. Neyse onların da kafasına vura vura yöneticilerinin kendilerini uyutmak için “Hakem, yapı” diye ağladığını, kötü oyunu gizlemek için konu değiştirmeye çalıştığını, eleştiriden kurtulmak için “kenetlen, sahip çık” diye dolaştığını öğretiriz

jk iyice kucuk fb haline geldi eskiden taraftari kizardi boyle seylere simdi profilleri de buna iyice adapte oldu
JK yönetimi ve taraftarı 6 yıl önceki FB yönetimi ve taraftarı gibi. Neyse onların da kafasına vura vura yöneticilerinin kendilerini uyutmak için “Hakem, yapı” diye ağladığını, kötü oyunu gizlemek için konu değiştirmeye çalıştığını, eleştiriden kurtulmak için “kenetlen, sahip çık” diye dolaştığını öğretiriz

jk iyice kucuk fb haline geldi eskiden taraftari kizardi boyle seylere simdi profilleri de buna iyice adapte oldu
Ben Doğal bir oluşum olmadığını düşünüyorum, tıpkı FB’de olduğu gibi troll ordusu kurulmuş.

Adamı hem darp ettiler hem alkolik, uyuşturucu madde bağımlısı diye itibarsızlaştırdılar. Alkolik diye savundukları görselde de olay esnasında yürüme, nörolojik fonksiyonları, konuşma falan normal yazıyor. Ama öyle bir algı yaratılıyor ki kör kütük sarhoşmuş gibi. Bunun birileri tarafından bilinçli organize edildiği ortada

Ben Doğal bir oluşum olmadığını düşünüyorum, tıpkı FB’de olduğu gibi troll ordusu kurulmuş.

Adamı hem darp ettiler hem alkolik, uyuşturucu madde bağımlısı diye itibarsızlaştırdılar. Alkolik diye savundukları görselde de olay esnasında yürüme, nörolojik fonksiyonları, konuşma falan normal yazıyor. Ama öyle bir algı yaratılıyor ki kör kütük sarhoşmuş gibi. Bunun birileri tarafından bilinçli organize edildiği ortada
Birinin topuğuna sıktılar, diğerinin burnunu kırdılar. Medyayı okşayarak degistiriyorlar

Bana bu olayın üzeri kapatılmak isteniyor gibi geldi Trabzon ya da bizim cepheden biri yapsaydı inanılmaz üzerine giderlerdi
Gereken mesaj hepsine iletildi zaten. Bir kişi bile o gün spor medyasında ses edemedi. Adam olsalar ortak bildiri yayinlarlardi. Bugün emre kaplana aynısı yapıldı, sarhoştu ayakta duramiyordu diyen var. Kendi bünyesinde olduğu Kanal bile o an ses etmedi. Mesajlar gayet yerine ulaştı, kimsede kurcalamak istemiyor, ya da kurcalamaya korkuyor. Bir grupta bu olaylardan gayet memnun. Zamanında cakari Ali Şen kursunlattiginda da hiçbir şey olmamıştı. Mafyatik ortamda gayet doğal. İstenildiğinde yarım saatte olaylar çözülüyor ama bu o istenilen olaylardan degil

Üst Alt