Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler - Sayfa 288 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

derbiler dışında,

samsun, göztepe, her ne kadar iyi puan toplamadıysa da sivas, iyi transferler ile toparlayan antep ve çalımbaylı hatay, büyüklerin zorlanacağı deplaseler olacaktır.

keza fb samsun ve göztepe'de, bjk de antep'te 2şer puan bıraktılar.
Sivas soguga denk gelmezse hic zor degil
Antep cok kotu takim istesede celme takamaz
Hataya guardiola getirsen kadrosu yetersiz kumeye duserler

Samsun
Goztepe
Besiktas
Hadi birazda Sivas

Su deplasmanlar haric hepsi kolay mac ligte takim yok

Bakıyorum da artık Galatasaray taraftarı bile taştaş geçiyor. Evet yapı var, yapı ile fikstür şikesi yaptık, yapı sayesinde size koyuyoruz falan filan diyorlar sosyal medyada. Yani artık bu yapı var algısı ciddiye alınmıyor gibi, makara konusu haline gelmiş mahahahah 🤭

Bakıyorum da artık Galatasaray taraftarı bile taştaş geçiyor. Evet yapı var, yapı ile fikstür şikesi yaptık, yapı sayesinde size koyuyoruz falan filan diyorlar sosyal medyada. Yani artık bu yapı var algısı ciddiye alınmıyor gibi, makara konusu haline gelmiş mahahahah 🤭
yeni çıktı taze taze bize duran top kullandıran bir yapı var!!

Ben artık bunlara; "evet hakemle yendik, evet yapi bizi koruyor, evet tff, mhk arkamizda. Bu ligin agasi da paşasi da biziz. Ne kadar cirpinirsaniz cirpinin nafile" diyorum daha da kudiruyorlar. Puhahaahha

Hele o Mhk başkanı Ferhat Gündoğdu bildiğin açıklamalarıyla Galatasaray düşmanı olduğunu belli etmiş. Yapıysa yapı bize karşı 😡

890defbcddc735bf09cca5db7af909f1.jpg

Üst Alt