Ve tabiki çok değerli yargımız yine izledi herhalde bu yaşananlarıBir fb taraftarına sahilde shop yapıp ayı yazdı diye yerini bulup peruk giydirmişti mafyacılık oynayan bu kişi.
Bilmiyorum X'de bir hesap paylaşmıştı. Bir önceki Tff başkanının adıyla bir hesap açılmıştı bir ara oydu ha hiç üzülmedim zira o kişinin bizim takımla alakalı oyuncularla alakalı şerefsizce paylaşımları vardı.Ve tabiki çok değerli yargımız yine izledi herhalde bu yaşananları
Sivas soguga denk gelmezse hic zor degilderbiler dışında,
samsun, göztepe, her ne kadar iyi puan toplamadıysa da sivas, iyi transferler ile toparlayan antep ve çalımbaylı hatay, büyüklerin zorlanacağı deplaseler olacaktır.
keza fb samsun ve göztepe'de, bjk de antep'te 2şer puan bıraktılar.
yeni çıktı taze taze bize duran top kullandıran bir yapı var!!Bakıyorum da artık Galatasaray taraftarı bile taştaş geçiyor. Evet yapı var, yapı ile fikstür şikesi yaptık, yapı sayesinde size koyuyoruz falan filan diyorlar sosyal medyada. Yani artık bu yapı var algısı ciddiye alınmıyor gibi, makara konusu haline gelmiş mahahahah 🤭
yeni çıktı taze taze bize duran top kullandıran bir yapı var!!
28 Ekim foul şikesi kumpasıyeni çıktı taze taze bize duran top kullandıran bir yapı var!!
Sikeyide fener ve Beşiktaş'a yaptık yalnız. Onlara duran toptan iyi geçirmiştik diye hatirliyorum28 Ekim foul şikesi kumpası