Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler - Sayfa 319 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

7-8 yıllık blok bir lig dominasyonu çok uzak değil. Ki düşünün başımızda Dursun ve tayfası var. Şapkadan tavşan çıkartmazsa 5 yıl daha yürürüz..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Benim tanıdığım Dursun, şapkadan o tavşanı çıkartır.

7-8 yıllık dominasyonu geçtim bu sene her şeye rağmen şampiyon olup 5. yıldızı takalım, Avrupa Liginde de en azından bir yarı final görelim ben fitim.

Hacı keyif vermiyorlar artık

Ümitlenmeleri kalmayınca
Ümitleri mi yok? Adamların hayal dünyasında, rakipteki 75 milyonluk oyuncuyu devre arası alma hayalleri kuruyorlar sanki sadece paraları olsa bile yetecekmiş gibi bu adamları hayaller aleminden çıkaramazsın. 3 yaşındaki çocuğun muhakeme yeteneği daha çoktur çoğundan.

Aradaki fark açılınca toschak geçmek tad vermemeye başladı.
Aradaki makas bir daha kapanmamak üzere açılsın da bir daha toshack geçmek veya herhangi bir şekilde muhatap olmak zorunda kalmayalım. 7'den 70'e ben böyle toksik bir camia ne gördüm ne duydum. Bu fbjk denen yapıyı ne ezeli rakip ne de ebedi dost olarak görüyorum artık. Bu düşünceyi ruhen, fikren ve vicdanen reddediyorum.

Ya da makas falan açılmasın da kapanmasın da umurumda değil. Bu meczuplarla liglerimiz farklı olsun kafi. Keşke mümkün olsa da aynı ligde oynuyor olmasak. Futboldan taraftarlıktan soğuttu a.q. çocukları.

Üst Alt