Real Madrid Kulüp Rekorunu Kırdı

Arda Deniz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
NTV Spor Smart HD'den naklen yayınlanan maçta İspanya Ligi lideri Malaga deplasmanında 2-1’le art arda 16. galibiyetini alıp rekor kırdı.

İspanya Ligi’nde Real Madrid, Malaga deplasmanında 2-1 galip geldi.

18. dakikada soldan giren Cristiano Ronaldo’nun ortaya çıkarttığı topu Karim Benzema ağlarla buluşturdu.Fransız forvet 6 lig maçında 7 gole ulaşarak Real Madrid’e transfer olduğundan bu yana en iyi serisini yakaladı.83’te Real Madrid farkı ikiye yükseltti. Marcelo’nun uzun gönderdiği topu Cristiano Ronaldo kafayla Bale’a indirdi. Topla ilerleyen Galli futbolcu sert bir şutla farkı ikiye yükseltti.86’da Castillejo’ya sert müdahalede bulunan Real Madrid’li Isco ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı.+92’de Boka’nın ortasında Santa Cruz, Malaga’nın tek golünü kaydetti.

Bu sezon resmi maçlarda art arda 16. galibiyetini alan Real Madrid, 15 maçlık rekorunu kırmayı başardı.13 maçta 33 puana ulaşan Real Madrid haftayı lider kapatmayı garantiledi.

ntvspor

Madrid kötüydü bugün.

Hele Casillas bitmiş bildiğin.

Real Madrid'imiz şampiyon olur La Liga'da ama CL'de zor.

Madrid'imiz sürekli rekorlar kırıyor Realdaş durduramıyoruz elhamdürillah Arda Deniz

Konularda, konunun akışını bozacak şekilde muhabbet etmenin yasak oldugunu daha önce söylemiş miydim?

2-3 hafta sonra oynayacaklari Valencia deplasmanini da kayipsiz gecerlerse ligin ikinci yarisinda oynanacak Atletico macina kadar puan kaybetmezler. Gelen gecene 3-5 atiyorlar.

Tamamdır Madrid artık maç falan kazanamaz.

Şimdi bu adamlardan geçen sene 2 maçta 10 gol yedik ama Bayern Münih de bir maçta 4 gol yedi bunlardan.Saygı duyulacak büyüklükte bir takım.Bu sene Dortmund ve Arsenal facialarından sonra geçen sene yaşadığımız hezimet daha manidar geliyor bana...

Madrid kötüydü bugün.

Hele Casillas bitmiş bildiğin.

Bu bizdeki olay dünya futbolunda da var heralde. Torres'te teeee ebesinin nikahından beri bitik hala bişeyler bekliyorlardı ondan son 2-3 senedir. Casillas'ın ne zaman maçına denk gelsem en kötü 1 yan topa boş çıkışı var. Keylor Navas müthiş bi kaleci Madrid'i kaldırır mı bilmiyorum da manyak refleksleri var. Cech'i de alabilirler gibi.

Geri
Üst Alt