Real Madrid Maçına Çıkaracağınız Kadro [Nostalji içerir]

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
76747559_3077977158915392_5917968908114984960_n.jpg

74391847_3077977185582056_2843941040614801408_o.jpg

Galatasaray'ın Real Madrid C.F.'i yendiği 2001 ve 2013 kadroları...

soru basit;
İki kadrodaki oyuncuların en iyi halleriyle karma bir 11 çıkarsanız nasıl oluştururdunuz?

orta sahayı emre/melo yapma fikri. severler birbirlerini. :asd:

Tehlikeli bölgede Suat’ın adamı kim olacak peki

Muslera
Akyel Kaptan Aşık
Eboue Bücür 1 Bücür 2 Suat Riera
Gica
Drogba

üstte ki kadro Real deplasmanı kadrosu değil mi? O maçı kaybettik. Pope vardı mesela sami yen de ki maçta onu kazanmıştık.

Çok zor soru olmuş ikiside olur be.
Bücür hariç o defolsun.

üstte ki kadro Real deplasmanı kadrosu değil mi? O maçı kaybettik. Pope vardı mesela sami yen de ki maçta onu kazanmıştık.
organizasyonu yapanlar böyle bir hataya düşemez diye düşünüyorum. yada tr şubesinde bi sıkıntı var.

organizasyonu yapanlar böyle bir hataya düşemez diye düşünüyorum. yada tr şubesinde bi sıkıntı var.

arkada ki tribünlere baksan anlardın. Ben bir gariplik olduğunu anlayıp netten kadroları araştırdım. Pope'nin yendiğimiz maçlarda olduğu da hatrımda kalmıştı. Ve evet emre aşık deplasman 3-0 kaybettiğimiz maçta oynuyor.

o kadar uzun yıl olmus ki bizzat uefa yetkilileri şaşırdı demek. bizde şanlı tarihimizle avutalım kendimizi işte.

bilgilendirmeden dolayı pukiye tesekkürlerimi sunarım.

Muslera
Eboue - Kaptan - Gökhan - H.Ünsal
----Melo----Emre B.
Sneijder (Bu kadroda oynar burada) Hagi
Drogba-Jardel

2kadro arasında bariz fark var diğer kadroda Hagi'nin takım arkadaşı olma şerefine benim gözümde sadece melo muslera biraz da sneijder erişebilir ki bu 3lu içinde yeri garanti olacak olan tek melodur

Drogba, Sneijder, Melo, Riera

Ne kaliteli ayaklar be

Nando
Eboue Bülo Pope Hakan
Melo
Emre Sneijder
Hagi
Jardel Drogba

Ilk kadro bugün reali deplasmanda yenerdi.

Geri
Üst Alt