Real Madrid'de Şok!

R.Madrid'de yüksek % pas verdigi için Xavi dedim.

Biraz eski, ama yinede önemli bilgi:

He has played in all eight league matches and has demonstrated his ability to mobilise the team with 406 completed passes. His value to the team in this respect increases even more when one considers his high percentage of successful passes (91.2%) which is an improvement on last season (87.7%).

Modric has completed 91% of passes in the league so far | Real Madrid CF

[TD="bgcolor: #99CCFF, colspan: 2, align: center"] MADRID PLAYERS WHO HAVE GIVEN THE MOST PASSES SINCE THE 2012/13 SEASON [/TD]

[TD="bgcolor: #CCCCCC, align: center"] PLAYER [/TD]
[TD="bgcolor: #CCCCCC, align: center"] PASSES [/TD]

[TD="align: center"] Modric[/TD]
[TD="align: center"] 1.739[/TD]

[TD="align: center"] Ramos[/TD]
[TD="align: center"] 1.736[/TD]

[TD="align: center"] Xabi Alonso[/TD]
[TD="align: center"] 1.528[/TD]

[TD="align: center"] Arbeloa[/TD]
[TD="align: center"] 1.202[/TD]

[TD="align: center"] Pepe[/TD]
[TD="align: center"] 1.179[/TD]

Iscola Modricin alakası yok..Tarzlar tamamen farklı
Biz bilmiyoruz zaten farkli stil olduklarini. Ama ikiside orta sahada oyun kurucu özellikleri olan topla dikine oynayan ve pas akisi saglayan futbolcular. Isco'nun biraz daha ofansif olmasi Modric'in yaptigi isleri yapamayacagi anlamina gelmez.

~tap

R.Madrid'de yüksek % pas verdigi için Xavi dedim.

Biraz eski, ama yinede önemli bilgi:

Modric has completed 91% of passes in the league so far | Real Madrid CF

[TD="bgcolor: #99CCFF, colspan: 2, align: center"] MADRID PLAYERS WHO HAVE GIVEN THE MOST PASSES SINCE THE 2012/13 SEASON [/TD]

[TD="bgcolor: #CCCCCC, align: center"] PLAYER [/TD]
[TD="bgcolor: #CCCCCC, align: center"] PASSES [/TD]

[TD="align: center"] Modric[/TD]
[TD="align: center"] 1.739[/TD]

[TD="align: center"] Ramos[/TD]
[TD="align: center"] 1.736[/TD]

[TD="align: center"] Xabi Alonso[/TD]
[TD="align: center"] 1.528[/TD]

[TD="align: center"] Arbeloa[/TD]
[TD="align: center"] 1.202[/TD]

[TD="align: center"] Pepe[/TD]
[TD="align: center"] 1.179[/TD]
Xavi daha statik diye dedim ben de. Gerçi Iniesta'dan farklı olarak defansif yönü de öne çıkıyor Modric'in. Müthiş topçu ciddi ciddi Real maçları izlerken bana en çok keyif veren oyuncu.

N5

Pogba: Beni kimse istemezken Juventus istedi, şimdi herkes beni istiyor ama ben Juventusta kalacağım.

:((((

---james
Kroos-isco

Oynanır

Tapatalk

Biz bilmiyoruz zaten farkli stil olduklarini. Ama ikiside orta sahada oyun kurucu özellikleri olan topla dikine oynayan ve pas akisi saglayan futbolcular. Isco'nun biraz daha ofansif olmasi Modric'in yaptigi isleri yapamayacagi anlamina gelmez.

~tap

Yahu Modric'in nasıl mücadele ettiğini görmüyor musun ? Isco bunları yapabilir mi ? Isco bildiğin Mesut Özil tarzı ofansif orta saha diye tabir edebileceğimiz bir oyuncu..Şimdi sen Khedira-Modric 2'lisi yaparsın Kroos-Modric yaparsın ama Kroos-Isco yapamazsın takımın yumuşak kalır.. Modric'ten daha yetenekli olabilir Isco ama kesinlikle Modricin yaptığı işi yapamaz.

Mourinhonun yaptigi belki de en iyi transfer. Önce ne kadar iyi oldugunu anlamadilar, Song ondan daha iyi diyenler bile vardi.

Hirvat Xavi oldu

Modricin benzeri çok az oyuncu var bence Xavi'yle de pek alakası yok..Modric çift yönlü çok koşuyor mücadele gücü yüksek bir de üstüne topu kullanmayı biliyor.. Bu tarz adamlar cidden sayılı dünyada..

Yahu Modric'in nasıl mücadele ettiğini görmüyor musun ? Isco bunları yapabilir mi ? Isco bildiğin Mesut Özil tarzı ofansif orta saha diye tabir edebileceğimiz bir oyuncu..Şimdi sen Khedira-Modric 2'lisi yaparsın Kroos-Modric yaparsın ama Kroos-Isco yapamazsın takımın yumuşak kalır.. Modric'ten daha yetenekli olabilir Isco ama kesinlikle Modricin yaptığı işi yapamaz.
Real Madrid - Barcelona macini izlememissin sen. Isco sahada en cok mücadele eden oyuncuydu. Mesut kadar yumusak bir oyuncu degil, istedigi zaman savunmaya katki yapabiliyor. Barcelona macinda inanilmaz efor sarf etti ve en cok alkis alan oyuncuydu.

Isco bu sezon defansif anlamda daha iyi oldu, ama Modricin yapabildigini asla yapamaz.

Xavi daha statik diye dedim ben de. Gerçi Iniesta'dan farklı olarak defansif yönü de öne çıkıyor Modric'in. Müthiş topçu ciddi ciddi Real maçları izlerken bana en çok keyif veren oyuncu.

N5

Daha eskilerden Deco'ya benziyor Modric'in oyun tarzi.

Real Madrid - Barcelona macini izlememissin sen. Isco sahada en cok mücadele eden oyuncuydu. Mesut kadar yumusak bir oyuncu degil, istedigi zaman savunmaya katki yapabiliyor. Barcelona macinda inanilmaz efor sarf etti ve en cok alkis alan oyuncuydu.

Kardeşim ben 1 maça göre değerlendirme yapmam koşmuş olabilir ona bakarsan Di Maria Madrid'in en çok koşan en çok mücadele eden oyuncularının başındaydı ama tutup da Modricin görevini veremezsin..Neyse uzatmayacağım senin fikrin öyle benimki de böyle olsun saygı duyarım..

---james
Kroos-isco

Oynanır

Tapatalk

demistik
B3Dqfv9IQAAgBKm.jpg

Geri
Üst Alt