reha kapsal

Ozan Puki

İmparatore
Berlin Panteri
Eski antrenör şimdilerin a spor yorumcusu.

Adım frekansı
Sistemsizlik
Half space dediğimiz iç koridor
set oyunu
Bak Serkannn!!
Çok önemli bir şey anlatıyorum
bizim kulüplerimiz..
futbolun doğrularını uygulamazsan
biraz futbol konuşalım
hocam bir şey söylerken altını dolduralım
Poozson
Her şey para değil hocam!

Silip silip tekrar yazdım, konudan çıktım tekrar girdim. Hatta şimdi yazarken bile yazmama gerek var mı diye düşündüm

Programa 5 dakika dayanabildim, herkesi susturmaya çalışan ve herşeyi bildiğini sanan bir adam.

Daha önceki durumlarını bilmiyorum ama, benim bir kaç programda gözüme çarpan bu rezilliklerine derhal son vermesi.
Bein'den gönderildi o yaklaşımından dolayı ama sanırım akıllanmamış.

Aslında kendini güncellemeye çalışan birisi ama bir antipati/sempatiye göre yapıyor ikincisi de süslü cümleler kurmayı marifet sanıyor.

Ya arkadaş Toroğlu var karşında çıkmışsın half space diyorsun. Ne zaman görsem Erman taşşağa alıyor bunu.

Bein'den gönderildi o yaklaşımından dolayı ama sanırım akıllanmamış.

Aslında kendini güncellemeye çalışan birisi ama bir antipati/sempatiye göre yapıyor ikincisi de süslü cümleler kurmayı marifet sanıyor.

Ya arkadaş Toroğlu var karşında çıkmışsın half space diyorsun. Ne zaman görsem Erman taşşağa alıyor bunu.
Birde gürcan'ı çok ezikledi dün yav, tamam sen futbol profesörüsün de adamı da bi konuştur. Ben olsam ağır tepki koyar bi sus derim.

Birde gürcan'ı çok ezikledi dün yav, tamam sen futbol profesörüsün de adamı da bi konuştur. Ben olsam ağır tepki koyar bi sus derim.
Abi ben Gürcan neden yıllarca tvde onu da anlamıyorum.

Bir tane mantıklı yorumunu görmedim hiç.

Yani sırf eski gazeteci ve fenerli diye programa çıkartmak nedir.

Niye büyük takım çalıştıramamış?

Neden hiçbir kupası yok Türkiye liglerinde?

Ekramlarda konuşmak kolay...! Geçiş oyunuymuş...!

Maçan yiyorsa seni sahneye alalım..Önce bir rüştünü ispat et Reha Bey..

Altan Tanrıkulu, Mehmet Ayan filan kadar gereksiz, bomboş bir adam. Hayretler hayreti.​

Abi ben Gürcan neden yıllarca tvde onu da anlamıyorum.

Bir tane mantıklı yorumunu görmedim hiç.

Yani sırf eski gazeteci ve fenerli diye programa çıkartmak nedir.

Türkiye yazarlar derneği ile arası iyi onu biliyorum, yıllardır fotomaç'ın muadili.

Herkesle arasını iyi tutmaya çalışıyo, erman bunu ezikliyo Erman abi diyo, mesela bu yerde tutunmak için yapıcı ve ortamı sakinleştirci tipin olması lazım. Emre bol , turgay gibi tipler ekranlarda fazla kalamaz o yüzden. Gürcan hep 4 tarafıda oynadı, hep arabulucu.

Geri
Üst Alt