Üye Görüşü Rehavete Kapılmama Başlığı

Aziz Yıldız

Berlin Panteri
Tamam GSaray olarak çok iyi mücadele ettik bunda hem fikiriz ama sakin olalım. Havalara girmeyelim, aynen böyle devam...

Futbolcularımıza bunu yansıtmayalım, hep destek verelim. Biliyorsunuz zaten
bu selçuk burak filan havaya girer hemen
aman diyeyim
BOYLE devam...

Daha geçen hafta 2 pas üst üste pas yapamayan takımdan bugün gayet iyi oynayıp topla ileri çok iyi çıkan bir takıma gelinmez , demek ki takım bunları yapabiliyormuş...

Hamza'nın yapabildiklerini görmek için devreyi bitirmemiz gerek...Öyle 1 maçla havalara girmeye gerek yok...

Ancak Bruma-Telles ikilisini oynatıp Olcan denen herifi maça bile almaması benim açımdan Hamza'ya epey kredi kazandırdı...

Havaya girecek bir fizik-kondisyonumuz yok. 60'dan sonra takımda gözle görülür bir düsüs vardı.

Akhisar'ı bircok kez kontra ile yakalamısken sonucsuz kalmamızın nedenide kuskusuz gücsüzlük.

Tebrikler, çok başarılı bir konu. Bir şey olduğu yok daha, hemen gaza gelmeler başlamış millette gene. Biraz sakin olup beklemek şart. Daha ne bir deplasman oynadık ne de doğru düzgün eksiksiz bir rakiple. Bu reaksiyonlar normaldir, çünkü hoca değişikliği her takımda bir silkinmeye sebep oluyor. İnşallah iyi devam eder tabi ama şimdilik ayaklar yere basmalı.

Haftaya Aykut'un takımını da yendik mi Beşiktaş maçına kadar kayıpsız gideriz.

737BF852EA03BBD1EA5E0FFA84A110D3.jpg

Çok iyi oynamadık, eskiden berbat oynuyorduk sadece. Daha fazla atabilneliyiz.

İlerleyen her hafta kuşlardan bu yorumları göreceğiz: alt tarafı akhisarı yendiniz, alt tarafı beşiktaşı yendiniz, abartmamak lazım

Tabi ki bir.çiçekle bahar oşöaz ama ışığı gördük en azından

Sony Xperia

ben pek kapılamadım. 3-0 olsaydı kapılırdım ama bak, hazırdım rehavete kapılmaya.

Alt tarafı Akhisar'ı yendik içeride. Pirelli çapsızıyla bile yenerdik sanırım.

Alt tarafı Akhisar'ı yendik içeride. Pirelli çapsızıyla bile yenerdik sanırım.
Maçta 3 puandan çok sahadaki oyun önemliydi. Prandelli ile es kaza 5-0 bile yenmiş olsak dünkü 2-1'in yerini asla tutamazdi. Sahada ne yapmaya çalıştığı belli olan bi Galatasaray vardı.

N5

rehavete kapılmamak lazım çok doğru
2 hafta sonra takım eskiye dönebilir mi evet
belki ilk hafta hocaya kendini ispatlama çalışmaktaydı futbolcular
bunları görecez

Geri
Üst Alt