Resmi Haxball Sohbet Başlığı

Kapattınız mı? Futsal oynayalım
kapattık hocam yarın için organize olduk bu konuda etkileşime giren arkadaşların yarı etiketleyeceğim.

sizlere ulaşıp bir şekilde haber vereceğim. yalnız osterwolde isimli fenerli birisi bize küfretti @Alper Altun bu herifin engellenmesini talep ediyorum ağır yani sizin deyimniizde galiz küfürrdü.

tüh be hiç aklıma gelmedi resmini çekmek adama nasıl anlatacğaız bilemedim. sarı siyah takımdaydı ismide osterwolde 31 yaşındaymış başka bilgi yok.

1768601283969.webp

kapattık hocam yarın için organize olduk bu konuda etkileşime giren arkadaşların yarı etiketleyeceğim.

sizlere ulaşıp bir şekilde haber vereceğim. yalnız osterwolde isimli fenerli birisi bize küfretti @Alper Altun bu herifin engellenmesini talep ediyorum ağır yani sizin deyimniizde galiz küfürrdü.
Ben bile gördüm yarım yamalak çaresizce ekrana basıyordum fenerli topu öldüreyim diye

Buradan yani herif ha aramızda bir hain var öyleyse hmmmmm

Herkesin futsal deneyimi varsa futsal map yükleyelim

Geri
Üst Alt