Caner Paşa

Tecrübeli Üye
revolution-tv-movie-poster-2012-1020751578.jpg

Hepimizin hayatı bir şekilde elektriğe bağlı. Peki ya elektrik aniden kesilirse neler olur? Bir gün, sanki bir düğmeyle kapatılmış gibi, dünya aniden karanlık çağlara geri döner. Uçaklar düşer, hastaneler kapanır, iletişim imkansız hale gelir. Modern teknoloji olmadan, bunun sebebini kim açıklayabilir ki? 15 yıl sonra, hayat sanayi devriminden çok önceki haline dönmüştür. Sessiz sakin bir hayat yaşayan aileler güneş batınca mumlar ve fenerler yakmaktadır. Hayat daha yavaş ama daha güzeldir. Öyle midir gerçekten?

Küçük kasabaların sınırlarında tehlike pusu kurmuştur. Yerel bir milis kuvvet gelip babasını öldürünce, genç bir kadının hayatı sonsuza dek değişecektir. Çünkü genç kadın babasının bu “büyük kararma” ile bir bağlantısı olduğunu öğrenir. Bu ölümcül tesadüf genç kadınla iki arkadaşının geleceği kurtarma umuduyla geçmişe dair cevaplar bulmak için yolculuğa çıkmalarına neden olur.

[video=youtube;JwfCRAtkYEI]https://www.youtube.com/watch?v=JwfCRAtkYEI&feature=player_embedded[/video]

Yöneten

Jon Favreau

Yazan

J.J. Abrams

Eric Kripke

Cevap: » Revolution

Yeni bir dizi 2 bölüm izledim zaten o kadarı çıktı gayet güzel bir bilim kurgu :)

Bu dizi'ye bakmayi dusunuyorum ama biraz ilerlemesini bekliyorum.

Elektriksiz yaşamı mizahi bir dille anlatan bir dizi gibi bekliyordum ikinci paragrafa kadar.

Aslında öyle de güzel bir iş çıkabilir ortaya.

Charlie karakteri olmasa daha iyi. Artık her diziye güzel ama mal bir kız modeli koyuyorlar.

Cevap: Revolution

ilk 3 bolumu izledim baya cacikti

Çok basit dizi olmuş özellikle şu Charlie(baş roldeki kız) dizinin içine acayip etmiş çok kötü oyunculuk ve de çok gıcık bi tipi var nedense. Sıf Giancarlo Esposito var diye izledim 4 bölüm sonra bıraktım yarıda sarmadı.

bu tarz dizileri severim, eleştirmeye kalksak eleştirilecek yer bulunur(hadi elektrikler gitti buhar motorları falan nereye gitti, insanlık 15 senede nasıl bu hale geldi. sanki insanlığın başından beri elektrik mi vardı? bu böyle uzar gider). büyük ihtimal önümüzdeki bölümlerde ismindeki gibi devrim niteliğinde bişeyler yapılmazsa tutmaz. ama ben izlerim bu diziyi bitene kadar tabi aşırı derece de saçmalamazlarsa.

bu dizi tutmaz diyecegim ama amerikalilarin sagi solu belli olmuyor..

o sarisin kizda producerin manitasi heral yoksa cast agentin büyük sorunlari olmali...

25 Kasım'da Cnbc-e'de başlayacakmış.

jj varsa iyidr

Bu dizi tuttu. Raytingleri cok iyi. Bu diziyi de izleyecegim, listeme aldim.

Trailerini gormustum. Anladigim kadariyla Terra Nova tarzinda bir dizi. Boyle dizileri severim. Terra Nova da iyiydi ama tutulmadi malesef. The River vardi o da Lost tadindaydi, o cok iyiydi ama o da tutulmadi. Bu ABD vatandaslarini anlamak mumkun degil. Benzer bir dizi tutar dersin ama tutmaz. Tutmaz dersin tutar. Bunlarin dunyalari tersine.

Birkaç gündür Cnbc-e'de mi E2'de mi ne tanıtımları dönüyor merak ediyorum aslında. Fantastik falan değilse bi şans verilebilir. Tabii en iyi referans yine JJ Abrams.

Revolution - 25 Kasım - CNBCe

Lost'un yapımcılarından yeni dizi.

Elektriksiz yaşam başlıyor.

[video=youtube;qqeXFX9m0H8]https://www.youtube.com/watch?v=qqeXFX9m0H8[/video]

Geri
Üst Alt