Rıdvan Dilmen: "Pozisyonun penaltıyla alakası yok!"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Rıdvan Dilmen: "En başta açık ve net olarak söyleyelim. Bu pozisyonun penaltıyla falan alakası yok. Hakem neden VAR’a gidip bakmıyor? Bu ilginç olan. Ben olsam gider izlerim, ardından da iptal ederdim. Hüseyin Göçek maçın genelini mükemmel yönetti ama son kararı kesinlikle yanlış."

Rıdvan Dilmen: "En başta açık ve net olarak söyleyelim. Bu pozisyonun penaltıyla falan alakası yok. Hakem neden VAR’a gidip bakmıyor? Bu ilginç olan. Ben olsam gider izlerim, ardından da iptal ederdim. Hüseyin Göçek maçın genelini mükemmel yönetti ama son kararı kesinlikle yanlış."

Haha. Neyi mükemmel yönetti? Maçın diğer bölümlerinde ne gibi müthiş kararlar verecek pozisyonlar vardı ki? Pek hakemlik maç yoktu. Tartışmalı pozisyonlar yoktu. Çıkıp tek yapacağı şeyi yaptı ve fişi çekti. Hakemi aklamaya çalışılan açıklamalar bunlar.

Görebildiğim kadarıyla maçtaki tek önemli kararı niyeti belli şekilde yanlış verdi. Gidip tekrar izlememesi hem bu hakemin, hem VAR’ın hem de federasyonun ne olduğunu belli ediyor.

Erman Toroğlu : "Ulan penaltıyla alakası bile yok pozisyonun. Üstüne VAR'a bile bakılmadı."

Digitürk iptal tüm Galatarasaylilar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Digitürkü aradım iptal ettirmek istediğimi belirttim. Yasal olarak zararlı çıkarsınız v.s. dediler hesaplayın iptal edin dedim konu ile ilgili Digitürk toplanacakmış (sanırım en az 1000 renkdaşım aynı duyarlılığı göstermiştir.) yarın dönüş yapacaklar.

Herif federasyon başkanı olmak için yol yapıyor. Prim vermeyin buna!

Kendisi izlemedi ama var odasina sordu huseyin olay o zaten yanlis gordu diyelim ama vardaki adam nasil penaltı diyor. Bu da izlemiyor normalde dk 87 penaltı ve kırmızı çıkarıyorsun ne kadar emin olursan ol yanlış yapmış olmamak icin videodan bakmayı tercih edersin. Ama tüpçü operasyonu oldugu icin boyle olmasi gerekiyordu

ub.msji

Geri
Üst Alt