Riekerink Gözden Çıkarıldı!

Emre Arslan

Cezalı
-kesinlikle-kazanmayi-hak-etmedik--8024019.Jpeg

Galatasaray'da Fenerbahçe karşısındaki etkisiz futbol ve 2-0'lık yenilgi Jan Olde Riekerink'in kredisini bitirdi.

Jan Olde Riekerink'in Galatasaray macerası çok yakında son bulabilir... Son haftalardaki kötü futbol ve olumsuz sonuçların ardından gelen derbi mağlubiyeti yönetiminin Hollandalı çalıştırıcıya olan inancını büyük ölçüde bitirdi.

KADROYA MÜDAHALE EDİLİYOR

Riekerink'in elindeki futbolcuları kullanamadığını düşünen yönetim son haftalarda kadroya da müdahale etmeye başladı. Riekerink derbide Semih Kaya'ya forma vermek istiyordu ancak Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu'nun ısrarı nedeniyle maçta Serdar Aziz'i oynatmak zorunda kaldı.

ZAMANLAMA TARTIŞILIYOR

Galatasaray'ın derbideki sonucun ardından Riekerink'i gözden çıkardığı, Hollandalı hocanın yerine şimdiden alternatif isimlerin araştırıldığı öğrenildi. Artık yönetim Riekerink'i göndermek için en uygun zamanı kolluyor.

Gamaspor

Riekerink'i gönderirler, yerine Cihat Arslan'ı getirirler. Önce yönetim gitmeli.

Bu yonetim den bir cacik olmaz, once yonetim degismeli. JOR kimki?

Düşünebiliyor muymuş bizim yöneticiler. :D

"Artık yönetim Riekerink' i göndermek için en uygun zamanı kolluyor" :D

Daha uygun bir zaman ne zamanmış acaba çok merak ettim :D

cihatla mithatla ne uğrasacaklar mehmet özbek yönetime el koyar fm yi fantastik bi şekilde yaşar.

En iyisi Mehmet Özbek'i getirelim.

Hay sizin gibi heriflere lanet olsun. Abi kardes nerden bulastiniz bize, Allah belanizi versin.

günaydın. jorla birlikte bırakıp gidin toptan yapamıyorsunuz her branşta eski kötü hallerine döndü takımlarımıız

CM03/04 den beri, yaklaşık 13 yıllık Futbol Menajerliği tecrübem var. Göreve talibim. :D :D :D

Söz veriyorum. Kulübü Riekerink'ten daha kötü yönetmem.

Riekerink derbide Semih Kaya'ya forma vermek istiyordu ancak Mehmet Özbek ve Levent Nazifoğlu'nun ısrarı nedeniyle maçta Serdar Aziz'i oynatmak zorunda kald

hayatında gerçek bir takımı çalıştırmamış adamdan mucize yaratmasını bekledik üstelik evlat lobisinin güçlü olduğu manciniyi prandelliyi bile esir alan bir lobinin olduğu yan gelip yatıp para kazanan bir takımda !! bu arada evlat derken sadece yerli olarak düşünülmesin bize gelen yabancı da çirkef olup evlatlaşıyor !!

Cozumu acikliyorum:

Bielsayi ikna et. Mumkunse yaninada turkiye ligini bilen ancak yabanci bir yardimci hoca getir. Ujfalusi olabilir. Nazifi sutla, git Haldun Ustunelin kapisinda yat ocagina dustum bokunu yiyeyim de ikna et futbolun basina gecir.

Sonra arkana yaslan 3-4 sene.

baştan devam etmemiz hataydı. kupa maçından sonra yolları ayırmalıydık.

Geri
Üst Alt