Üye Görüşü Rijkaard'a Sevgilerle

Rijkaard değil ama Skibbe döneminde gerçekten keyif alıyordum Galatasaray maçlarından. Özellikle UEFA maçlarında iç saha dış saha demeden bütün takımları duman ediyorduk. Lige göre yedik adamın başını. Sonrasında Bülent Korkmaz'ın saçmalıkları ile elendik. Yoksa o sezon final uzak değildi bana göre.

Rijkaard değil ama Skibbe döneminde gerçekten keyif alıyordum Galatasaray maçlarından. Özellikle UEFA maçlarında iç saha dış saha demeden bütün takımları duman ediyorduk. Lige göre yedik adamın başını. Sonrasında Bülent Korkmaz'ın saçmalıkları ile elendik. Yoksa o sezon final uzak değildi bana göre.

Skibbe garip bi adamdi ama sempatikti.Kondisyon yukleyemiyor takimlarina.Benfica macindaki taktigini unutamam.Skibbe antrenorluk piyasasina erken atladi.Biraz birinin yaninda pismesi iyi olurdu

Allah bize Prandelliyi badem gözlü yaptırtmasın !

Galatasaray tarihinin en büyük transfer harcamasi Rijkaard dönemine yapilmisti o güne kadar... Sonuc = Ligi ilk sezon 3. bitirmek, ikinci sezon ise 8. bitirmek olmustur. Rijkaard dönemindeki hücum hatti, Galatasaray tarihinin en kaliteli hücum hatti olmustur, bunuda bir kenera yazalim. Hücumdaki kaliteli Oyuncular saymak ile bitmez o kadroda. Skibbe´nin kadrosu da ofansif anlamda müthisti.

Bende Rijkaard´i sempatik bulurdum ama lüften sacmalamayin. Adnan Polat Feldkamp´dan sonra adam gibi bir teknik adam getirseydi, herkes ona bugün tapiyor olurdu. Ayni Aysal gibi oda fantezi pesinde kostu, ve takimin batmasina zemin hazirladi.

Artik her konuda "yerliler les" yada "yerliler lesti" meselesini duymaktan da gözlerim beyazlasiyor, delirecem artik. Teknik ADAM isen Baris Özbek´den bile saglam bir role player yaratirsin, Emre ve Engin Baytar gibi oyuncular ile hücum gücü yüksek bir orta saha kurarsin. 4 tane yerli forvet ile bile, gol rekoruna dogru kosarsin. Heee, Baris Özbek gibi bir oyuncun, öncedenbasarili bir sekilde yaptigi gibi basit oynamak yerine, saha icinde Lincoln olmaya calisiyorsa. Sen halen saha kenarinda TEKNIK olabilirsin, ama ozaman sen ADAM degilsin demektir.

Sen yerli oyunculari kullanamaz isen, tabiki hepsi les gibi durur. Bu Ülke´de sanki Pirlo´lar yetisiyorda bize yolu düsmüyor. Takim iyi gidince de hyperstar yapiliyor bu oyuncular, lakin Selcuk Inan´i süperstarlar ile kiyaslandigini herkez bilir, lakin bu konular firindan sabahligin cikan simitler kadar tazedir. Ama Mustafa Sarp özellik ile ilk sezonunda, hasbel kadar futbol oynarken onu yilin transferi diye göklere cikaran, Türk futbolunun Antonio Banderas´i diye adlandiran, söz meclisten disari, arkadaslari Adem Cakar unutmamistir.

Son düzenleme:
Bir Rijkaard sevdalısı Hayri Cund arkadaşımızı da konuda iki kelam etmesi için davet etmeyi bir borç biliriz...

Göze hoş gelen futbol oynuyorduk ve hücumda daha iyidik ama oyunculara şöyle bakınca da hücumda iyi olmamız normal değil mi? Abartıyorsunuz Rijkaard'ın kadrosu çok iyidi özellikle hücum hattı..

Keita-Elano-Arda(Kewell,Dos Santos)
Baros(Nonda,Jo)

Şırf adamı öveceğiz diye şu kadroyu kötülüyorsunuz ya Şimdi ki kadroya bak Keita-Elano-Arda-Baros kadroda Kewell,Nonda yedekte..

Berbat bir hoca, berbat bir konu. Çöp kutusuna atılmalı.

İyi bir hocaydı açık konuşmak icap ederse.

Skibbe, Saftig konularının açılmasını temenni ediyorum. Onlar da aslında iyi hocalardı da zaman kötüydü. Hatta hali hazırda Hikmet Karaman antrenör adaylarımızdan biriyken Saftig'i yad etmeden olmaz.

Keita yla Nonda yı Santos u gönderdiği gün hayatının hatasını yaptı.

Onları yönetimin gönderdiğini hepimiz biliyoruz sanıyordum.

-Tapatalk-

yazin kimdi bilmiyorum cikip demisti, Nonda yi göndermek zorunda bulduk, Kewelli gönderemezdik (ki sakatti) üstellik bjk gibi kontrat bile dondurtamadik baros da... Keita sicak para getirdigi icin derhal yollandi, ayni olay Meira ile de yasanmisti Adnan Polat döneminde, hemde ilk bahar dönemi, transfer tek ruslara acikken ve biz Uefa da iken, öyle bir yönetim vardi yani...
Üstellik Rijkaard Gio yu kendisi cok fazla istiyordu, ama Tottenham 5 milyon istedigi icin rest cekti yönetim, ve bizde Stoch a yöenldik, Haldun calisti, Adnanlar hayir dedi ve oda o gün istifa etti.

Onları yönetimin gönderdiğini hepimiz biliyoruz sanıyordum.

-Tapatalk-

Yönetim filan bilmem ben o zaman çıkıp diyecekti yönetim benim kalmasını istediğim oyuncuyu satıyor ben bu kulüpte durmam diye.
Nonda devre arasında hatırladığım kadarıyla kontenjan için gönderildi
Keita da para için gönderildi ama Rijkaard kendisini disiplinsiz diye gönderdiğini söyledi.

Hatalarimizdan ders cikartmiyoruz bakiyorum da.

Skib bırakmışmıydı yoksa bizmi kovmuştuk.tekrar skib bırakmayacaksa gelmesinde bir sakınca yok.

Geri
Üst Alt