- 22 Ağustos 2010
- 29.263
- 30.935
- 2.638
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSli taraftarlar tarafından Diagne diye taşak geçilen Osimhen’e muhtaç olduğumuzu gösteren bir kadro olmuş
Mertens hala kadroda ne diyeyim
Evet renktas başka soruKadro dışı mı kalacak adam renktaş
Evet renktas başka soru
Herifin konusunda 'zengin Diagne' deniliyor bunlar acaba futbolu nasıl izliyor merak ediyorum. Herkes profesör olmuş.GSli taraftarlar tarafından Diagne diye taşak geçilen Osimhen’e muhtaç olduğumuzu gösteren bir kadro olmuş
Yürüyerek fussbal oynaması yeterli bir döneKadro dışı kalacak ne yaptı?
Desinler yav napabilirizHerifin konusunda 'zengin Diagne' deniliyor bunlar acaba futbolu nasıl izliyor merak ediyorum. Herkes profesör olmuş.
Yürüyerek fussbal oynaması yeterli bir döne
Başımızda hoca olsa Kaan Abdül Musleraya birlikte güzel bir kesik yerdi. Hocamızin tek gayesi topcularin gönlünü hoş tutmak
FT ısrarla akbaba oynatirken bile bu kadar cildirmamistim. Çok sevdiği Mertensi Muslerasiyla yıl sonu tek cümle etmeden gondericez az kaldiMus
Frank
Cuesta
Sanche
Akerim
Sallai
Torreira
Sara
Mertens
Barış
Osimhen
Böyle çıkıcaz, hoca maç öncesi, yer yer 3lüye ve 4lüye dönebiliriz falan bir şeyler diyecek
Maç istediğimiz gibi gitmezse 3lü başlayıp 4lüye dönüp sonra tekrar 3lüye dönmemiz falan muht