Rodallega Kararını Verdi!

Emre Arslan

Cezalı
5038929.jpg

Akhisar Belediyespor ile geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performans sonrası büyük kulüplerin radarına giren Hugo Rodallega'nın, gelecek sezon takımında kalacağı açıklandı.

Akhisar Belediyespor Asbaşkanı Süleyman İşçi
, Hugo Rodallega'nın Akhisar'da mutlu olduğunu ve bir başka kulübe transferi düşünmediğini söyledi.

2016-17 sezonunun fikstür çekimi için gittiği İstanbul'da yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Asbaşkan Süleyman İşçi, şunları söyledi.

"Rodallega ülkesinden döndükten sonra Akhisar'dan ayrılmak istemediğini bize iletti. Bildiğiniz gibi kendisiyle bir ara Galatasaray ilgilenmişti. Şu anda Topuk Yaylası'ndaki kampta takımla birlikte çalışıyor. İnşallah yeni sezonda da Rodallega'yı Akhisar Belediyespor forması ile izleyeceğiz. Her şeye rağmen bir teklif gelmesi halinde yönetim olarak düşünür, kulübün ve futbolcumuzun çıkarları doğrultusunda gereken kararı veririz."

Biz kimseyi alamayiz bu gidisle.

Umut Bulut :apologetic:

adam kendi kendine demiştir ben neymişim be :) dünyada bu kadar ilgiyi ancak bizim ligimizde görür :) sanki grizman :)

umut bulut götüyle gülüyordur şu anda taraftarın haline.

geciktik adam niye gelsin planlamasını yapıyo çocuk oyuncağımı bu ey dursun

ya ne planlaması beyler akhisar köy takımı Gs son gün bile istese rodallega zil takarak gelir akhisardakinin en az 2 katı maaş alır..bizim pintiler 2 milyon € vermemiştir akhisara ondan yatar bu iş

Sürekli bekle bekle dersen adam da kendi yolunu çizecek tabi. Haklı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Süleyman bey şu kısacık açıklamada 3 kere kendisi ile çelişerek büyük iş yapmış. Kendisini tebrik ediyorum.

Geri
Üst Alt