- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.812
- 2.743
Ozaman niye cevap veriyon ulan Gokhanim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozaman niye cevap veriyon ulan Gokhanim
Ortalama havadan ve yerden defansif mucadele kazanma yüzde 50 oranında ozellikler iyi oyuncularda oluyor bunun 60 küsurlerde baya iyi
Abi Singo bu sezon resmen canavar! 33 maçta 86 top kesme, 32 blok ve 48 hava topu mücadelesiyle defansın bel kemiği olmuş. Hızı ve fiziğiyle rakipler ona yanaşamıyor. Bence sezonu böyle devam ettirirse Galatasaray’a inanılmaz katkı sağlar!
Age 25 degil miydiAlayim Singo’mu. Isindim buna
Club: AS Monaco
Nationality: Ivory Coast
Position: RCB, RWB, RB,
Preferred Foot: Right/Left
Height: 6’3”/190cm
Strengths: Pace, power, tackling, dribbling, strength, dynamism, passing, stamina, aerial duels
Areas for Development: weak-foot, decision-making
Çok çok fazla bir stoperdi şuanki davinson şa yarışır performansı vardı bence o kalıpta hemde hızlıydıLuyindama sakatlanana kadar baya iyiydi aslında.
Sağ bek oynar bence daha çok.Bu paralari nasil veriyorsuz akil mantik isi degil, tamam adam iyi olabilirde bir Stoper icin bu kadar para harcamak ne biliyim sonun baslangici gibi geliyor bana, bu arkadas sol stoper oyniyamiyorsa nerde kullanacagiz bunu?
Kalede de oynuyormuşBöyle çok yönlü adamlar iyidir.
Stopere koy, oynar.
Sağ beke koy, oynar.
Sol beke koy, oynar.
Orta sahanın sağına koy, oynar.
Bir transferle birden fazla mevkiyi yedeklemiş oluyorsun.
Mesela Zaniolo'nun takımda kalmasını da en çok bu yüzden istiyorum. Sağ açık, forvet arkası, santrfor, 3 mevkiyi birden yedekliyor adam.