GSC Portal Röportaj: Hamza Hamzaoğlu!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım

10581215_a34f1.jpg

Yeni teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu’nu 2012 yılıdna Akhisar’ı çalıştırırken ”Borges Blog” dan Orhan Uluca’ya verdiği röportaj ile tanımaya devam ediyoruz.

Detaylar GSC Portal'da!

Çocukluğunuzda idolünüz kimdi?
Ben çocukluğumda Fenerbahçeliydim ve Cemil Turan’ın forması vardı. İdolüm o dönemde Cemil Turan’dı. Yabancılardan da Michel Platini’yi çok beğeniyordum.

Çocukluğunuzda idolünüz kimdi?
Ben çocukluğumda Fenerbahçeliydim ve Cemil Turan’ın forması vardı. İdolüm o dönemde Cemil Turan’dı. Yabancılardan da Michel Platini’yi çok beğeniyordum.

Çocukluğunda FB'li BJK'li olup sonradan GS'li olan hatta GS efsanesi olan birçok futbolcu var.

Tabi tersi de geçerli aynı şekilde.

Çocukluğunda FB'li BJK'li olup sonradan GS'li olan hatta GS efsanesi olan birçok futbolcu var.

Tabi tersi de geçerli aynı şekilde.
Bana daha sempatik gelir önceden Fenerbahçe/Beşiktaşli olanlar. Tuttuğun takimi değiştirmek kolay bi is değil çünkü bence.

N5

Bana daha sempatik gelir önceden Fenerbahçe/Beşiktaşli olanlar. Tuttuğun takimi değiştirmek kolay bi is değil çünkü bence.

N5
Güzel yaklaşım...

Lakin bir arkadaşım var, adam eskiden BJK'liymiş...Bizim kötü gittiğimiz zamanlarda da değerleri hiçe sayıyordu,hep kazanma meraklısıydı,1 puan geriye düştüğünde onun bile hesabını yapan türden asabi yaklaşım sergiliyordu.

Yani bazı kişiler de "kazanma"ya aşırı odaklı. Ha zaten futbolda kazanmak önemli bir motivasyon kaynağıdır ama karakter konusunda bazı kişilerde ipucu veriyor diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt