Ruh Saçmalığına Bir Son Verilmeli!

ruh muh hikaye, takım kötü oynadımı herkes ruha sarılıyor.

iyi takım var, kötü takım var

motive olmuş takım var, motive olmamış takım var.

Geçen sene ve bu sene deplasman maçları arasında baya baya uçurum var. Üstüne geçen sene Drogba ilkyarı yoktu Sneijder'de. Ve Sneijder formsuz gelmişti. Baya bekledik.

Zaten niyetim birebir karşılaştırmak değil aslında mesajımdan öyle bir anlam çıkmışsa bu benim hatam, anlatmak istediğim geçen sene rakibin bu sezon ki performansının çok altında kaldığıydı bunun da etkisini hesaba katılması gerektiğiydi...

Zaten niyetim birebir karşılaştırmak değil aslında mesajımdan öyle bir anlam çıkmışsa bu benim hatam, anlatmak istediğim geçen sene rakibin bu sezon ki performansının çok altında kaldığıydı bunun da etkisini hesaba katılması gerektiğiydi...

Haklısın buna birşey diyemem. Ancak onların iyi olması bizim kötü olmamız bunlar baya değişken şeyler. Deplasmanları hesap eden vardı burada ya da başka topicte. Geçen sene daha çok deplasman kazandık. Daha elle tutulur oynuyorduk. Bu sene ben konuşmak dahi istemiyorum.

Istemedi demiyelim o zaman buna. Risk faktörü yüksek olan bir secenek diyelim hem fatih terim kakaya evet diego ve sneijdrte hayır dediğinide biliyoruz.

Sneijder yönetimden gelmişdir oda son seceneklerden birisi olarak listeye eklemişdir.

diegonun kazancının aşırı yüksek olduğunu duymuştum. O adamı getirmek için net 4 milyon vermen gerekir diego tarzı adamada max 3 milyon € verirdik gelmeyeceği aşikardı. Kaka transferi keza öyle ki iyiki almadık bitmiş uzatmaları oynayan bir adam. Bana sorsan inadına sneijder onu kullanmasını bilen her teknik direktör başarılı olur. Terim döneminde de kanatta oynattık şimdi de aynı hataları işliyoruz. Sıkıldım ben bu hocalardan onuda diyim.

Ruh değil kendini takımdan büyük gören oyuncular var bunun yanında Avrupada başarı isteniyorsa hızlı takım kurulması gerekir transferler buna göre yapılmalı.

tamam teknik taktik sistem falan tabii ki gerekli ama ruh da lazım ruh sahibi oyuncu da ekip te yönetim de..

ne demiş baba Gündüz: Galatasaray bir his takımıdır..

diegonun kazancının aşırı yüksek olduğunu duymuştum. O adamı getirmek için net 4 milyon vermen gerekir diego tarzı adamada max 3 milyon € verirdik gelmeyeceği aşikardı. Kaka transferi keza öyle ki iyiki almadık bitmiş uzatmaları oynayan bir adam. Bana sorsan inadına sneijder onu kullanmasını bilen her teknik direktör başarılı olur. Terim döneminde de kanatta oynattık şimdi de aynı hataları işliyoruz. Sıkıldım ben bu hocalardan onuda diyim.

Vallah dünyanın en iyi 10 nummaralarından birisine sahibiz ve formunu bulmuş az çok bizde bunu kanata haps ediyoruz.

Adama gülerler yahu ki mou gõldü zatdn bu duruma. Bide bu mancini 10 nummaralının kitabını yazmış diyorlar . Nasıl kitabsa artık

Her şeyi boşverin burak diye bi gerçek var 3 senede 100 küsür gol attım ş.liginde 8 gol attım ronaldoyla yarışıyom yha effekti ile dolanan bi ayak bağı. Ne zaman karşılaştırılmaya başlandı o anda bitti.

Ego başka bişe aga. Ama birinin acı gerçeği söylemesi gerekir kendisinin en fazla saha amelesi olduğunu açıklamalı. Bu kafayla gittiği sürece bugün arabaya saçtığı paraları gelecekte çok arayacağını söylemeli.

Ruh dediğin şey aslında İdari Yönetim, Teknik Yönetim, Futbolcu ve Taraftar 4 lüsünün birbirini anlaması , camianın hedeflerini bilmesi ve o doğrultuda hareket etmesidir.

Bu 4 unsurdan herhangi birisi ayrı telden çalıyorsa işte orada sorun vardır...

Ruh dediğin şey aslında İdari Yönetim, Teknik Yönetim, Futbolcu ve Taraftar 4 lüsünün birbirini anlaması , camianın hedeflerini bilmesi ve o doğrultuda hareket etmesidir.

Vallah dünyanın en iyi 10 nummaralarından birisine sahibiz ve formunu bulmuş az çok bizde bunu kanata haps ediyoruz.

Adama gülerler yahu ki mou gõldü zatdn bu duruma. Bide bu mancini 10 nummaralının kitabını yazmış diyorlar . Nasıl kitabsa artık

Futbol 10 sene önceki gibi oynanmıyor. Hagi ve Alex türünün son örnekleriydi, Kaka keza öyle ve Milan'ı kurtarabiliyor mu şu anda?

Şunu net olarak söyleyebilirim ki FT olsun, Mancini olsun, yönetim olsun eğer Sneijder'in üstüne bir takım kurmak istiyorlarsa, ona uygun kalitede -en azından- onun kalitesine yaklaşabilecek oyuncuları Sneijder'in etrafına dizmekle yükümlüdürler. Eğer bu oyuncular alınamayacaksa çok ciddiyim Sneijder hazır form tutmuşken 15-20 milyon euro'ya satılsın en azından ondan gelecek parayla Elmander gibi aşırı yeteneği olmayan ama takım oyuncusu karakterli oyuncuları alırız.

Futbol 10 sene önceki gibi oynanmıyor. Hagi ve Alex türünün son örnekleriydi, Kaka keza öyle ve Milan'ı kurtarabiliyor mu şu anda?

Şunu net olarak söyleyebilirim ki FT olsun, Mancini olsun, yönetim olsun eğer Sneijder'in üstüne bir takım kurmak istiyorlarsa, ona uygun kalitede -en azından- onun kalitesine yaklaşabilecek oyuncuları Sneijder'in etrafına dizmekle yükümlüdürler. Eğer bu oyuncular alınamayacaksa çok ciddiyim Sneijder hazır form tutmuşken 15-20 milyon euro'ya satılsın en azından ondan gelecek parayla Elmander gibi aşırı yeteneği olmayan ama takım oyuncusu karakterli oyuncuları alırız.

Aynen katılıyorum. Sneijder gibi maestron varsa takımı onun etrafında kurmak gerekir az çok onun kalutesinde. Forvet -kanatlar iyi olsun gerisini sneijdere bırak. Arkasınıda dizersin askerleri melo tarzında tamamdır.

Geri
Üst Alt