Sabri'nin kadro dışı kalması g*tü yayıp yatmasından öte beceriksiz olmasıdır. Bu hocanın kararıdır şu saatten sonra yönetimin işin içine girmesiyle Sabri tekrar kadroya girerse, Prandelli'nin başarılı olacağını sanmam. Yönetim dediğin sadece işini yapmalı, hocanın işine burnunu sokmamalı.
Ha yönetimin belli bi süre sessiz kalması daha sonrasında bu tarz demeçler vermelerini de anlamak çok zor değil. Polarcı ve tayfasının gereksiz Sabri'ye destekleridir. Bu kafayla bir cacık olmaz bizden açıkça söyleyeyim.
Ha söylemeden edemeyeceğim, Mancini'de Sabri'yi istemiyordu adım gibi eminim, ama o zamanın şartları ve bundan da eminim yönetimin Sabri konusundaki tutumudur Sabri'yi takımda tutan.
Mancini'nin başarıszlığını buna yıkmak yanlış olur ama illaki etkisi vardır. Hoca dediğin, herşeyi geçtim, en azından kadroyu kendi şekillendirmeyi ister. En azından benim bu zamana kadar anladığım da budur.
Çok Yanlış işler yapıyoruz, yakışmıyor Galatasaray kulubüne bu!
Söylemeden de geçmeyeyim şunuda, her ne olursa olsun Sabri gibi yıllarca formayı giymiş birini de bu şekilde rencide etmek de yanlıştır bunu da belirteyim.
Ama bunda da yönetimin sucu vardır, yumurta tavuğun g*tüne gelince yapılıyor her transfer. Hocayı da kamptan 3 gün önce getirtirsen takımın başına, aldığı kararlara saygı duymak da zorundasın.
Getirseydiler 1 ay öncesinden herhangi bir hoca seçenekler vardı
Yanlış veya doğru karara uymaktır senin görevin. Algı yanlış, Aysal 2.yönetimi kurarak büyük hata yapmıştır, hataları da devam etmektedir. Sene sonunda da bırakır %90 yaştan ötürü.
Sistem çok kötü ve dengesiz ilerliyor, çözüm için adımda atıldığını düşünmüyorum. Bu şekilde başarı zor sağlarız gibi geliyor ya hayırlısı olsun kulubümüz adına.