Sabri: "Galatasaray sevgimi kimse benden alamadı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Yayıncı kuruluşa demeç veren Sarı-Kırmızılı oyuncu şu ifadeleri kullandı:

'Böyle bir şey görmedim'

"Eskiden Beşiktaş'ın da başına gelmişti ama oynadığım maçlarda hiç böyle bir şey görmemiştim. Trabzonspor'a da geçmiş olsun. Ben Özer'i de, Salih'i de çok severim. Salih zaten bizde de oynadı. Çok efendi bir kardeşimizdir."

'Bana paragöz dediler'

"Yazılı basın kadro dışı kaldığım dönemden itibaren beni hep kötülemeye çalıştı. Bunları hep biliyorum ama açıklamıyorum. Yazılı basın beni sevmeyebilir. Ama beni sanki Türkiye'nin en çok para kazanan futbolcusu gibi gösterdiler. Ben Galatasaraylılık duruşuyla büyüdüm. Bu nedenle konuşmuyorum. Bana paragöz dediler, her şeyi dediler.

'Biraz saygı göstersinler'

"Ben Galatasaray Kulübü'ne 20 senemi vermişim. Bana biraz saygı gösterilmesini istiyorum. Yazılı basın açık açık desin ki, seni sevmiyoruz. Sen Galatasaraylısın seni sevmiyoruz desinler."

Sabri patladı! "Galatasaray sevgimi kimse benden alamadı" - Ligtv.com.tr

Umut ve Donk gibilerini gördükce sövemiyorum kerataya

Ortalık karisikken zehrimi akitayim demiştir reus.
Ben diyyim seni sevmiyoruz sabri

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üstadın yazılı basınla görüntülü basını ayırması dikkatlerden kaçmadı. :hat:

Bunu cidden seven mi olacakti kafaya bak .

Galatasaray sevgisini senden almak isteyen yok ki zaten. Formayı alıp başkasına vermek istiyor millet sadece

NKFVaklınaK

ulan kereste defol gir lan artık bende galatasaryı seviyorum hıyar para almadan mı oynuyorsun

evet sabri efendi cok para kazaniyorsun, evet sabri 20 yilini galatasaraya verdin sana bu imkani verenlerin allah belasini versin, hayir sabri efendi sana saygi duymuyorum sezon sonu defolur gidersin insallah

bu adam taraftarı salak zannediyor galiba gerçi bu geceden sonra bu tepkilere bakılırsa belki de haklıdır.

Ülkemiz insanının siyasetinin ekonomisinin öğrencisinin ... AYNASI sensin Sabri..

Sene sonu 300 bin dolar yıllık önerelimde meydana çıksın Galatasaraylılığın reyizzzz!!

Utanmaz arlanmaz parazit seni.

Bu cok konusulan gecede arada bende kaynarım diye düsündü herhalde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana da o kadar para versinler florya dışına adim atmam.
Sevgiden bahsediyor bide.
Git dışardan sev.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ailenin yüz karası.

Geri
Üst Alt