Sabri ile Yapılan Gizli Anlaşma Ortaya Çıktı!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
sabri-sarioglu-21-2.jpg

Sabri Sarıoğlu'nun otomatik olarak uzayan sözleşmesinin iptal edilmesinin ardındaki sır ortaya çıktı.

Sezon başında maaşına zam yapılarak sözleşmesi uzatılan Sabri Sarıoğlu’nun mukavelesindeki, ‘15 maça ilk 11’de başlarsa 1 yıl daha uzar’ maddesinin iptal edilmesinin perde arkası gün yüzüne çıktı.

Yönetim, Sarı-Kırmızılı futbolcuya opsiyonundan vazgeçmesi halinde aynı şartlarla sezon sonunda 1 yıl daha kontrat yenileyeceklerinin garantisini verdi. Sabri de bizzat başkan Dursun Özbek’ten aldığı bu söz üzerine, opsiyonunu feshetmeyi kabul etti.

UEFA kriterleri nedeniyle diken üstünde olan ve bu anlaşmayla rahatlayan yönetim, Florya’daki kimse Sabri’nin yeni bir anlaşma garantisi almadan 4.8 milyon TL’den vazgeçmesine inanmayınca, yönetimin ‘feda’ beklentisi de suya düştü. Gelinen noktada ise Sabri Sarıoğlu, Galatasaray’la bir yıl daha sözleşme imzalamış oldu.

HaberTurk / Erhan Telli

[url]https://www.gscimbom.com/sabri-ile-yapilan-gizli-anlasma-ortaya-cikti/[/URL]

allah belanizi versin bu ne be. bizde iyi is yaptiginizi sandik

Ama tursun borç kapatıyor.Evlatlara para saçmaktan borç kapatabilirse

Her işleri yalan dolan.

İngiltereye gitmeden önce güzel 1 hamle. Yönetimi şiddetle alkışlıyorum :005:

Sabri Sarıoğlu bu camianın evladıdır,kendi gitmek istemediği müddetçe burada kalacaktır.

Sabri Sarıoğlu bu camianın evladıdır,kendi gitmek istemediği müddetçe burada kalacaktır.
evlatsız Galatasaray bir hiçtir ligi 10.sırada da bitirsek uefadan tokat yiyip şamar oğlanı da olsak evlatların maaşı kuruşuna kadar ödenmelidir !! gerekirse her Galatasaraylı 1000 bileklik alıp evlatlar için gereken finans desteği sağlanmalıdır :hat:

evlatsız Galatasaray bir hiçtir ligi 10.sırada da bitirsek uefadan tokat yiyip şamar oğlanı da olsak evlatların maaşı kuruşuna kadar ödenmelidir !! gerekirse her Galatasaraylı 1000 bileklik alıp evlatlar için gereken finans desteği sağlanmalıdır :hat:

Aynen öyle.Evlatlarımız bu kulübün temelidir.

Benim şüphem yok açıkcası. Doğrudur...

Bu Dursun geldiğinden beri ben artık şaşırma duygusunu kaybettim. Her şey mümkün bu Dursun ile...

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu Erhan Telli denen şahsiyet GSC de ne kadar çok seviliyor! :mad:

bu dursun azizin gayri meşru çocuğu olabilir.

Yetmez bence takımı evlatlara tapulamak lazım. :P:hat:

Son üç yılda Sevr Antlaşması'ndan daha ağır sözleşmeler yapılmış.

Fatih ŞİŞMEcer

.

Bu sene de kurtulamazsak bundan bu kulup kume duser insallah. Yeter ulan.

Geri
Üst Alt