GSC Portal Sabri Sarıoğlu: ''Galatasaray'ın neferiyim''

Emre Boz

Cezalı
Aslan Üye

sabri-sarioglu.jpg

Haberin Devami GSC Portal'da

Son düzenleme:
aysal efendi GS klubu baskanı bu kadar yalan söyler mı?hanı prandellı sabrıyı kadro dışı bırakmıştı.sen koskoca camıanın baskanısın nıye teknık dırektörun ustune atıyorsun.çıkıp yonetım kurulu kararı ıle sabrı kadro dışı bırakıldı demek zor mu?

tarık sol bekteyken ılk yarı onun kanadından 2 gol yedık.2 yarı sag beke gectı 2 gol daha yedık.veyselı anlatmaya gerek yok.sabrı hepsınden ıyı ve bedava.tartışılcak bır sey yok ıyıkı döndü

Ulan ne güzel kurtulduk diye sevinmistik sezon basinda. Adam ne yapti etti yine takima katildi.

Burdaki sevinenleri de bir gram anlamiyorum. Simdi Veysel,Tarik dan iyi falan demeyin, bunlarin kötü olmasi Sabrinin geri dönmesine neden olmamali.

Yeaaah cete basi geri döndü, trabzon tayfasi ile yine "reis" rüzgarlar estirir takimda demi?

Sabriye kızıyoruzda şu yeni gelen Veysel ve Tarık' dan daha iyi oynar, mücadele eder.

GT-I9300 Tapatalk

sabri geçen sezon takımın en iyi 3-4 adamından biriydi..kadro dışı kalması akıl tutulmasıydı..teknik anlamda iyi oldu takıma dönmesi.

aysal efendi GS klubu baskanı bu kadar yalan söyler mı?hanı prandellı sabrıyı kadro dışı bırakmıştı.sen koskoca camıanın baskanısın nıye teknık dırektörun ustune atıyorsun.çıkıp yonetım kurulu kararı ıle sabrı kadro dışı bırakıldı demek zor mu?

bak yine aysala sallıyorsun her postunda bi aysal kelimesi geçiyor ya güzel arkadaşım bırak işte adam gitti bu saatten sonra aysala sallasan nolcak sallamasan nolcak

Zaten Eboue ve Sabri gibi gerçek bir sağ bek varken bunların kadro dışı bırakılıp veysel in oynamasını hiç içime sindirememiştim. Hele Veysel için Sabri den iyi diyenler var bir de tövbe tövbe.

Sabri'nin affedilmesini başka sebeplerden istemesem de sağ beke ilaç olacaktır.. keşke Eboue de sınıra takılmasa da sağa onu, sola sabriyi koyabilsek geçen seneki gibi..

Sabri gibi bi oyuncudan takımın havayı değiştireğini düşünmek hayal olur ama inanmak istiyorum.

Sabri'nin gitmesini istiyorduk bir anda kurtarıcı olarak geri dönüyor buda ilginç.

Geri
Üst Alt