Sabri Sarıoğlu: ''Lazio elenmeyecek takım değil, performansım fena değildi''

Ümit Çatar

Cezalı
Sabri: 'Fena değildim'

Galatasaray'ın Lazio karşısında tek golünü atan Sabri Sarıoğlu maç sonrası tur şanslarını değerlendirdi.

İşte Sabri Sarıoğlu'nun açıklamaları;

Maça çok iyi ve baskılı baladık ve golü bulduk. Duran toptan gol yedik. İlerleyen dakikalarda gol bulabilirdik ama olmadı. Elenmeyecek bir takım değil Lazio... Rövanş maçında daha iyi mücadele edeceğimize ve takım arkadaşlarımı güveniyorum.

Hocamızın bana verdiği görev sağ açıktı. Araya yapacağım koşularla, Sneijder ve Podolski'yle yer değiştirmeye çalıştık. Performansım fena değildi ama daha iyi olabilirdik. Takım olarak iyi mücadele ettik. Bu azmi ve hırsı devam ettirirsek turu geçeriz.

HÜRRİYET

sen git hanimina aldigin yeni arabaya cila cek

afedersin ama biz bu turu bok geçeriz tur gitti Sabri bey bakın da İtalya'da rezil etmeyin bizi 2-3 kafi

Doğru diyor, elenmeyecek takım değildi. Şu rezil halimizle bile, doğru 11 tercihi ile rahatlıkla galip gelebilirdik şu maçta. Ama dangalak herif 5 tane stoper sürdü sahaya, kimin nerde oynadığı belli bile değil.

Bir an önce defolup gidersin inşallah.O günü dört gözle bekliyoruz.

10 kisi degistirme hakkımız olsa ancak. 45 dakika bir takım diğer 45 diğer takım oynar.

takım fizik olarak bitmis, yada coktan tatile cıktılar diyebiliriz.

lazio'yu elersek bir sirkelenme olur gibi ama bu kadar bitik bir takımdan en iyi ihtimal ile çeyrek final cıkar, ötesi hayal.

Utanmadan benim asıl yerim sağ açık diyor. Sağ açık oynamak için hangi vasıfların var?

bu futbolla kağnı gibi lazio bile eler adamlar baya leş takım bizi söylemiyorum bile.

da5e410e430dd87768ea4083b3fac99f.jpg

Elememesi için bir neden yok.Bizim takım dün gol yemek için elinden geleni yaptı.Ezbere futbol oynuyoruz.Her vurdugumuz top yarı sahamıza düşüyor.
matri döktürür candreva şov yapar biglia zaten mükemmel beğenmediğimiz lazio bizden kat kat iyi kloseyi koy 15 golü var en az

Saka gibi lan.
Galatasaray'in ileri uclusu Sneijder-Podolski-Sabri idi. :D

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Sabride biraz beyin olsa fena topçu olmayacakmış ama yani.
Hani mahalle gençlerin deli danalar gibi kontrolsüz topun peşinde koşmaları var ya. İşte sabri performansı

NKFVaklınaK

Ayak içi vurabiliyormuş abanıp dağlara taşlara vurmaması muazzam idi.

Geri
Üst Alt