Sabri Sarıoğlu Trafikte Kamyonla Çarpıştı!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
sabri_sarioglu_kaza_yapti_kamyonet_surucusuyle_ilginc_diyalog202LwSWo.jpg

Show TV’nin özel haberine göre Sabri Sarıoğlu, bir milyonluk aracıyla trafikte seyrederken kör noktada kaldı ve bir kamyonla çarpıştı.

Sabri Sarıoğlu maddi hasarla atlatılan kazanın ardından kameraları görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Sabri Sarıoğlu açıklamasında, "Oluyor, hayatta her şey var. Cana geleceğine mala gelsin, sıkıntı yok." ifadelerini kullandı.

Fanatik Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyen kamyon sürücüsü "Sabri’yi tanıyorum. Hasta Galatasaraylıyım." diye konuştu.

Tutanak tutulurken kamyon sürücüsünün "Sabri reisimin değeri önemli. Aracın değeri önemli değil." sözlerini sarf etmesi dikkat çekti. Sabri Sarıoğlu kazayı açıklarken, "Herhalde yüksek araba görmedi beni, arkadan vurdu. Herhalde kör noktaya denk geldim."

TOMA'yla çarpışıp trafik bekleyini görmüştüm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yeteneksiz Bmw i8'e biniyor. Batsın bu dünya!

şuraya bak ya. milyoluk arabaya biniyor kazmanın teki.

Kör nokta olayı yalan olur 3 tane ayna var yanda benim arabamı da trafik ışığında biçmiş bi tanesi adam ben korum sagirim demişti gülerek.

Sigorta fifty fifty kesti cezayı serefsizler

♤ fap fap ♤

Masrafı çıkartmak için 1m eurodan bir yıl daha sözleşmeyi kapar evladımız.

Kamyoncu iyi yalamış, anti gsli'ye denk gelseydi de yumruğu çaksaydı.

Gecmis olsun adam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kesin bununda suçu vardır kazada.Bir yerde sabri ile ilgili bir olay varsa bilinki işin içinde bu yeteneksizinde payı büyüktür.

yakinda gene baslar sabri galatasarayin cocugum bana sözlesme verinki bir yeni araba alayim diye

Ya kamyon şoförü suçlu ki Sabri'yi yalayıp durmuş garibim ama abi canın saolsun o araba hakedilmemiş araba vurduğun araba Galatasaray taraftarının arabası canın sağolsun

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan bu ne? Ne kör noktası? Kör nokta kazası şerit değiştirirken, arkadan gelen araba kör noktada ise aynada görünmez ve eğer sen şerit değiştirmeden kafanı çevirip bakmazsan kaza olabilir. Bu durumda arkadan gelen değil, şerit değiştirmeden önce kafasını çevirip bakmayan suçludur.

Kamyonda bir şey yoktur umarım.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tüh yine sağlam çıkmış ulan bari ayağın filan incinseydi!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt