Sabri ve Yasin Haindir!

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
Bu alçaklarla olurda bir yerlerde karşılaşılırsa yüzlerine tükürülmelidir.

Sözleşme için takımı sabote eden hainler kadro dışı kalmaz ise yazıklar olsun

2 dk sonra podolski de içerde 3 kişi varken çaprazdan saçma sapan vurdu yasine ben de sövdüm de kimse niye podolskiye bişey demiyor

2 dk sonra podolski de içerde 3 kişi varken çaprazdan saçma sapan vurdu yasine ben de sövdüm de kimse niye podolskiye bişey demiyor

ben de dikkat ettim napicak diye kafasini kaldirdi ama bosta adam yoktu o yuzden vurdu

şaban haindir yaşasın tellioğulları gibi olmuş..
şaka bi tarafa çok bencil ve kötü oynamıştır yasin bugün ama abartmanın anlamı yok

Podolskinin gobek adi caprazdan şut atan zaten adam vuracak tabi.

cingıl bels

ben de dikkat ettim napicak diye kafasini kaldirdi ama bosta adam yoktu o yuzden vurdu

yasinin pozisyonunda da poldi boşta değildi burdaki mevzu zaten ben ikisine de kızdım ama nedense wesley poldi yapınca laf yok, selçuk yasin yapınca Oooooooo oluyor, hepsi birbirinden beter benciller
not:2-3 haftadır carole cok iyi oynuyor bu arada

yasinin pozisyonunda da poldi boşta değildi burdaki mevzu zaten ben ikisine de kızdım ama nedense wesley poldi yapınca laf yok, selçuk yasin yapınca Oooooooo oluyor, hepsi birbirinden beter benciller

podol bostu orda
ligtvde videosu dusunce bak. yasin verse dokunacak pozisyonda

Ben bu takımdan iğreniyorum artık, bu kadar karaktersizi başka bir yerde toplu halde göremezsiniz. Hiç mi iş ahlakı olmaz bir takımda, bir tanesinin göbeği formadan dışarı sarkar diğeri sezon boyu salonda tavla oynayıp sanane lan benim rızkımdan diye bağırır, diğeri sözleşme alamadığı için takımı sabote eder, kaptan maçın ortasında formayı çıkarır fırlatır.

Yemin ediyorum şu takımın hepsi değişsin gitsin. Gram üzülmem kimseye. Toplu bir değişim şart.

Ben bu forumda en cok sneijder dusmani hatta yerli yabanci konusunda foruma aykiri dusuncede adamimdir , az da laf yemedim , dogrudur yanlistir ona girmiyorum ama bugun icin yasin ve podolskinin niyet okumalarini yaptigimda asla masum bir yasin gormuyorum

Yoksa ayni davranisi yapan iki kisiye emin ol ayni tepkim olur .. Podolski caprazda top surerken yetenegi nispetinde kaleye kitlenip vuran bir adam ,pas vermiyorsa veremedigindendir

Ama yasininki oyle degil , istedi mi yapabilecegi seyleri yapmadi , laubali laubali hele soldan 2 kisiye bir top atti ,sanki ozellikle yesilliyi hedefler gibi ... maci satti diyemem ama ciddiyetsiz oldugu kesin ..

3 metreden yine gayri ciddi topun altina girip 2 kale boyu ustten atmasi .. ben masum gormuyorum yasini

Ben bu forumda en cok sneijder dusmani hatta yerli yabanci konusunda foruma aykiri dusuncede adamimdir , az da laf yemedim , dogrudur yanlistir ona girmiyorum ama bugun icin yasin ve podolskinin niyet okumalarini yaptigimda asla masum bir yasin gormuyorum

Yoksa ayni davranisi yapan iki kisiye emin ol ayni tepkim olur .. Podolski caprazda top surerken yetenegi nispetinde kaleye kitlenip vuran bir adam ,pas vermiyorsa veremedigindendir

Ama yasininki oyle degil , istedi mi yapabilecegi seyleri yapmadi , laubali laubali hele soldan 2 kisiye bir top atti ,sanki ozellikle yesilliyi hedefler gibi ... maci satti diyemem ama ciddiyetsiz oldugu kesin ..

3 metreden yine gayri ciddi topun altina girip 2 kale boyu ustten atmasi .. ben masum gormuyorum yasini

ben de podolskiyi masum görmüyorum her mac hakemle ugrasmaktan oynamamıyor yasin zaten dediklerini yapsa dortmund da falan oynardı adamda kapasite bu boş boş calımlar atıyor bencil karakteri bu yapıcak bişey yokk

Ben bu takımdan iğreniyorum artık, bu kadar karaktersizi başka bir yerde toplu halde göremezsiniz. Hiç mi iş ahlakı olmaz bir takımda, bir tanesinin göbeği formadan dışarı sarkar diğeri sezon boyu salonda tavla oynayıp sanane lan benim rızkımdan diye bağırır, diğeri sözleşme alamadığı için takımı sabote eder, kaptan maçın ortasında formayı çıkarır fırlatır.

Bravo ben de surekli bunu soyluyorum , ne kadrolar gorduk , rezil yonetimler ,teknik direktorler varken sahaya karakter koyan , canaydinin polatin donemlerinde bunak dedigimiz kalli cekip gitmisken ankaradaki mucadeleyi hatirlayin sampiyonluk yolunda

bu kadro is ahlaki acisindan sorunlu , hepsi alacaklari paraya garantiye guveniyor .. allahinizi severseniz yonetimlere ,teknik adamlara gosterdiginiz tepkinin cok degil 5 te 1 ini bu adamlara gosterin , bakin inanin bana esas suclu oyuncular

cunku cok kuvvetli sozlesmeleri var, kimse ne paralarina ne keyiflerine dokunabiliyor

OAm0m3.png

poldinin guclu ayagi olan soluna verse gol

Yasin beyinsiz.

Sabri rahat oldugu sürece kötü oynar.
Onu rahatsiz edersen tekrar rahat olmak için k.çini yirtar.

@Ali

Podolskinin elestirilecegi yan baska , ligin ilk yarisinda top vurmak disinda bir sey yapmiyordu , simdi de takim oyununda cok yok , ama suruyor vuruyor ediyor , ama rakiplere bazi mudahaleleri ve hakemlerle diyaloglarinda haklisin , avrupali hakem olsa sari gostermez atar direk , bizim hakemlerin o dirayetsizligini cirkince kullaniyor haklisin

Ama yasininki baska bir sey , gecen sene bizi sampiyon yapan ilk 3 te iken bugunku ciddiyetsizliginde miydi bu adam ? kesinlikle bir sey var, sozlesme midir ,baska sey midir bilemem ama bilerek yapiyor havasi seziyorum (milyonda bir boyle ithamda bulunurum)

Hain , satmak vs demiyorum ama normal degil . Gercekten normal degil , 1 pozisyon degil , biraz futbolla hasir nesir olan bilir ,oyuncu neyi yapip neyi yapamayacagini bilir ve sonraki pozisyonunda ona gore davranir

hatta cogu zaman "vursana kendin" dersin kizarsin ,aslinda kendine guvenemediginden vurmamis ,baskasina cikarmayi dusunmustur, aynen diegonun fernandoya cikardigi bizim mactaki pozisyon gibi

yasin ise yapamayacagi seyleri kasten yapma davranisina girdigi icin podolskiyi cildirtti , bunu en iyi takim arkadasi anlar, normalde boyle tepki goruyor musunuz fazla ? ilk kez bizde oluyor boyle bir sey ,burdan bile normal disi bir sey oldugunu anlarsiniz

Geri
Üst Alt