sabri'nin fişini çekenin aslında mancini olması

Murat Hülagü

10 Numara!
Malum mancini geçen senede bu işe yeltenmisti ama artık ne olduysa bilemiyorum belki de derin galatasaray devreye girdi ve bunu engelledi ama prandelli ye verdiği tavsiyeler ile sabri nin biletini kesen adam mancini oldu bence.

Yoksa prandelli'nin sabri yi tanıdığını zannetmiyorum tanisada takım kaptanını gelir gelmez kovamazdı.

Bu işin içinde sabri nin futbolculugundan ziyade daha derin meseleler yatıyor bence.

#imparatormancini

Aynen bence duralım iki dakka . Şimdi Sabri gelir beni niye almıyonuz diye intihar bombasını şak diye patlatır görürüz o zaman :D

Mancini Prandelli icin büyük şans bence. Prandelli'ye Türk futbolu ve Bizim hakkımızda cok bilgi vermistir ve verecektirde.

Sanmam. Adam Sabri'yi joker olarak oynattı. Can simidi gibi eksik olan her yere Sabri'yi monte etti. Sadece kalede pek bir sıkıntı yoktu, o yüzden Sabri'ye gerek kalmadı :D

Bu işin içinde sabri nin futbolculugundan ziyade daha derin meseleler yatıyor bence.

cevap bu ama başlık ünal aysal olmalıydı

Mancini bu kadar futboldan anlasaydı maç içinde 10 defa sistem değiştirmezdi. Sabri içinse bu karar seneler önce alınmalıydı. Bu kararı her defasında engelleyende dönemin yönetimleri olmuştur. Aman hocam idare et, aman hocam Sabri Galatasaray' ın çocuğudur. İşte tamda bu zihniyetler Türk futboluna ket vurmadımı.

Malum mancini geçen senede bu işe yeltenmisti ama artık ne olduysa bilemiyorum belki de derin galatasaray devreye girdi ve bunu engelledi ama prandelli ye verdiği tavsiyeler ile sabri nin biletini kesen adam mancini oldu bence.

Yoksa prandelli'nin sabri yi tanıdığını zannetmiyorum tanisada takım kaptanını gelir gelmez kovamazdı.

#imparatormancini

mancini'den ziyade aysal ön planda bence...

Sabri nin anlasmasi Mancini sayesinde bir sene uzadi. 25 maçi geçtigi için Mancini ye dua etsin. Simdi bir sene daha bizimle kalacaktir.

Mancini oynattı ama nerde oynattı sol bek de

Yani Mancini nin sabri yi beğendiğini soyleyeceksiniz nerdeyse

Manciniyi biz gönderdik diyen 2 Türk futbolcu kimse onlarada yapsaydı :D

Belkide birisi sabridir

İyi intikam olurdu :D

Prandelli kendisi izlemeden başkasinin raporuyla gondermiş diyelim bu daha vahim değil mi ?

Şöyle düşünelim senin yakın arkadaşın sana bir tavsiyede bulunsa onu dinlemez misin?

Üstelik ilk mesajda yazdım sabri nin futbolculugu nedeniyle gönderildiğini zannetmiyorum.

Eğer bu adam takımda bir takım yeri yabancı ayrismasina neden oluyorsa bir daha aynı hatayı yapmanın ne anlamı var.

Prandelli geldiğinden beri bir takım olgusu üzerinde duruyor.

Buna zarar veren herkesi de şutluyor belli ki.

Geçen sene hatırlarsın sneijder frikigin başına gelince sabri nin selcuga fısır fısır sen vur sen vur dediğini de unutmayın lütfen.

sabrinin futbolu ile zarar olayini tartisirim ama ,kisilik olarak sorunlu biri oldugunu dusunmuyorum

Geri
Üst Alt