Salih Kamptan Ayrıldı, G.Saray'a İmzaya Geliyor !

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Kamptan ayrıldı G.Saray'a imza atmaya geliyor

tsn_haber_detay.asp

16.01.2014 12:53 - 47 Defa Okundu

Galatasaray Kulübü'nün transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Salih Dursun, Kayserispor'un devre arası hazırlık kampından ayrıldı.

Galatasaray Kulübü'nün transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Salih Dursun, Kayserispor'un devre arası hazırlık kampından ayrıldı.

Transferinde sona yaklaşılan 23 yaşındaki milli futbolcu, Kayserispor'un Belek'te kamp yaptığı otelden ayrıldı. Salih'in kahvaltının ardından takım arkadaşlarıyla vedalaştığı öğrenildi.

Genç oyuncunun sağlık kontrollerinin ardından Galatasaray'la sözleşme imzalaması ve sarı-kırmızılı takımın hazırlık kampına katılması bekleniyor.

(Eurosport)

Vallahi messi gelse sevinmem. Brumanın sakatlığından beri transferden soğudum. Hiç kimseyi almayalım bu kadroyla devam edelim

Kayseriden adam çıkmaz. Gökhan Ünal, Mehmet Topuş, Ali Turan, Amrabat ve şimdi de Salih... Hayırlı olsun.

Her hafta 1 transfer.

Gel aslanim gel :) .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=IyoekXNG1yc[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=1SgFbqP1l3U[/media]

İşte bu ya .Güle güle sabri.

Bence herkes gider, Sabri kalir. Adam kariyerinin sonuna kadar gitmeyecek gibi duruyor bu takimdan. Inanilir gibi degil ama zamaninda Sabri yi Premier Lig den isteyenler olmus. Keske gitseymis o zamanlar, bugünlerde bizimle olmazdi o zaman.

Bence herkes gider, Sabri kalir. Adam kariyerinin sonuna kadar gitmeyecek gibi duruyor bu takimdan. Inanilir gibi degil ama zamaninda Sabri yi Premier Lig den isteyenler olmus. Keske gitseymis o zamanlar, bugünlerde bizimle olmazdi o zaman.

Sevilla dani Alves i barcaya 35 milyon Euro'ya sattıktan sonra Sabri'ye 7 milyon Euro teklif etmişti. Satmadık

Sevilla dani Alves i barcaya 35 milyon Euro'ya sattıktan sonra Sabri'ye 7 milyon Euro teklif etmişti. Satmadık

Ispanya da iyi kosardi asagi yukari sag tarafta :D Ama hakkini vermek lazim o zamanlar Sabri iyi kosuyordu. Tutana ask olsun.

adnan braderlerin birlikte görev aldıkları zamanlar olmalı. olay gerçek olsa affetmezlerdi, havada kaparlardı gibi geliyor bana.

Arkadaşa katılıyorum.Bruma'nın sakatlanması hevesimizi kursağımızda bıraktı.

Salih: " Babam Fenerbahçeli. Ama ben Galatasaraylıyım. Tertemiz camia ve birbirine kenetleniyor. Mutluyum. "

Babasının takımına laf sokmuş... :evilsmile:

Geri
Üst Alt