Samandıra'da Galatasaray Atkılı Arabaya Saldırı!

Birileri de alkışlayalım derler şu karaktersiz topluluğu

Hiç sorma renkdaş :redface: Almışsın şampiyonluğu bitmiş gitmiş artık nedir bu öfke veya heyecan? Geçen sene de şampiyonluğu garantiledikten sonra hiçbir amacı olmayan derbi maçta kadıköyde bile neler yapmıştı bu asalaklar. Siyahi oyuncularımıza falan ırkçılık yapmışlardı.

Neyini alkışlayayım ben bu kendi b.kunun içinde yaşayan parazitlerin?? :crushed:

kendileri her türlü çirkefliği çakallığı yaparlar ama sıra bize gelince Dostluk ne dolstluğu lan

Ya bunlari gordukce emekli olunca bile ulkeme donmek istemiyorum. Nasil insandir bunlar? Polis ve yargi ustune duseni yapmadikca bu adamlar daha da cesaret alip siddeti arttiracaklardir.

Turkiye'ye , Turk insanina , Turk insaninin dinine , Turk insanin vicdanina cok uygun haraketler bunlar malesef .

Nalga olayında " Peşini bırakmayacağız" diyenlerle ,

3 Temmuz olaylarında Galatasaray camiasının "şike yapan cezasını çeksin" tutumuna " Vatan Hainliği" diyenlerin aynı olduğunu unutmayalım.

Atatürk'e suiakstten idam edilen başkana sahip bir camianın kendine " Atatürk'ün kulübü" demesi gibi,

Saymakla bitmez... Neyse...

Pislikler, adam mutlaka şikayetçi olmalı

Bu fanatik gazetesi ne o.....cocuğuymuş haber gs aleyhine carpıtarak haber yapıyor or.. cocukları

Bu arada admin tutamadım kendim,

Ne desek boş en büyük küfürleri hakedecek, kelime bile kurmama engel olan şerefsiz adi yaratıklardır bunu yapan.

Geri
Üst Alt