Samet Aybaba Oyunculardan Dolayı Görevinden İstifa Etti!

Ne ara geldi de istifa etmis hemen? Bunu alan kulup baskanlari da salak gercekten.

Bu konuda aybabaya birsey soylemek haksizlik olur oyuncular paralarini almadigi icin antreman saatlerinde antremana katilmayip erciyeste kayaga falan gidiyormus o derece karisikmis kayseri.
Iyi de bunu kendisi imzayi atmadan once arastirip sormamis mi? Bence ekonomik durumlari hakkinda bilgi sahibi olmamasi komik olur o yuzden.

Iyi de bunu kendisi imzayi atmadan once arastirip sormamis mi? Bence ekonomik durumlari hakkinda bilgi sahibi olmamasi komik olur o yuzden.

Muhtemelen sözler verilmiştir paralar ödenecek diye bu da kadroya bakıp az biraz öderlerse ben burada birşeyler yaparım demiştir.

adebayor serefsizi mac günü tottenham-lpool macini izliyorum diye twit atiyor. is ahlakindan yoksun adamlari doldurdular

erol bedir kulübü satti gitti

akpnin oyuncagi olan kulübü kim kurtaracak acaba merak ediyorum

Bu konuda aybabaya birsey soylemek haksizlik olur oyuncular paralarini almadigi icin antreman saatlerinde antremana katilmayip erciyeste kayaga falan gidiyormus o derece karisikmis kayseri.
Para alamadıkları için ek işe gidiyorlarmış gibi bir cümle bekliyordum.Adamlar kayak kızak keyfinde.

Erol Bedir hortumladı kulübü.
kayserisporda-baskan-erol-bedir-yeniden-baskan-secildi-h1541848434-78e912.jpg

haseki basladi bedir bitirdi

Bediş iyi hacamat etti bunları beter olsunlar kaç yıllık camiaları bu yalakalara paspas ediyorlar

Bir sonraki durak hangi anadolu kulübü olacak acaba?

Önlemler alınmıştır

Fb gule oynaya bir galibiyet daha alacak anlasilan

Su kaos icindeki Kayseri'yi adamlar 9 kisiyken yenemiyorduk

Geri
Üst Alt