Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'ndaki Maçlar Belli Oldu

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
05-08-2024:
UEFA, Şampiyonlar Ligi play-off turu kura çekimini bugün gerçekleştirdi. Galatasaray’ın bu turdaki rakibi İsviçre’den Young Boys oldu.

Fenerbahçe, Fransa temsilcisi Lille’i elediği takdirde; Slavia Prag – Union SG eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

1722853033222.png

1722852959588.png

Bodo gelmesin tel Aviv gelsin... Ama o tel Aviv ile bizi eşleştirmezler. Burada olaylar çıkıp sağlam bir ceza alabiliriz

Sıkı dizilişe sahip her takım bizi eler.
Avrupa bitti önümüze bakalım.

Kim gelirse gelsin, şansımız bu oyunla zor. Bu kadar kaliteli bir kadroyu nasıl rezil edebiliriz onu çok güzel uygulamalı gösteriyoruz.

Shaktar gelsin hem kadrosu zayıf hemde maçlarını başka ülkede oynuyor

Valla turu geçemez isek sıkıntı olur. Futbolcuların maaşlalarını bile ödeyemez bu yönetim. Yönetim istifa demedim hiç ama bu sefer derim.

2. tur ilk maçları oynandı, PAOK ilk maçta evinde 3-2 kazandı ve deplasmanda her sonuca açık bir maça çıkacak. Tel Aviv ise deplasmanda 1-1 ile evine geliyor. Buradan en az 1'i elenip 3. turda Karabağ, Ferencavaros ve bu 2 takımdan birisi elenmiş olursa seri başı oluyoruz.

Kim çıkarsa çıksın bize denk takım olmayacak ancak kendi skandallığımız ile eleniriz ama yine de seri başı olursak çok zayıf ve avrupa tecrübesi az takımlar ile eşleşeceğiz bundan dolayı Ferencvaros,PAOK,Karabağ ve Tel Aviv'den 3'ü elenmeli.

bodo gelmesin de makine gibi takımlar, hem de kuzeyli, ligleri 15 hafta falan da oldu başlayalı

2. tur maç sonuçlarına göre muhtemele turu geçenler ile oluşan 3. tur eşleşmeleri şu şekilde;

1-Karabağ-Ludogorets
2-Celje/Bratislava-APOEL (İlk maç 1-1)
3-Sparta Prag-Steaua Bükreş/Tel Aviv (İlk maç 1-1)
4-Malmö-PAOK/Banja Luka (İlk maç 3-2)
5-Midtjlland-Ferencvaros
6-Jagiellona-Bodo Glimt

Bizi burada 1 ve 5 numaralı maçlar ile PAOK ile Tel Aviv'in turu geçmesi halinde 3 ve 4 numaralı maçlar ilgilendiriyor.

Seri başlı olma ihtimalimiz hiçte az değil çünkü Ludo, Midtjlland, Sparta Prag, Malmö gibi takımlar turu geçebilir.

Kızıl Yıldız ve Young Boys gelmemeli.Aralarında en kolay takım Karabağ.Hem kardeş ülkeye gitmiş oluruz böylelikle.Karabağ zaten Uefa Avrupa Ligi'ne daha çok önem veriyo..

Geri
Üst Alt