Sparta Prag’da Preciado 7.4 rating oynamış. Gelmeye meyilliydi eleman bize, yardırırdı sağ bekte ah k ne ah.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne atletik yav. Orta sahasız oynadık biz anasını satim. Çift forvet + Ziyeş çıktı maça. Tövbe estağfurullah ya delirecem.Yok hizli takimmis yok atletikmis vs yari sahayi gecirtmedi barca
Muslera OB el ele turu verdiler.young boys gibi takıma 2 maçta da yenilerek tur vermek kasımpaşa'ya 3-0'dan puan vermekten bile büyük facia
Biz erteleme maci oynarken millet cl macina cikiyordu ilk hafta orda sinir krizimi gecirdim efendi gibi saydim sovdum onume baktim.Ama sunlari her gordugumde kahroluyorum yaNe atletik yav. Orta sahasız oynadık biz anasını satim. Çift forvet + Ziyeş çıktı maça. Tövbe estağfurullah ya delirecem.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zor be. Ama kırılacaksa bugün kırılsın isterim.Yeni sistemde zayıflarla güçlüler çok daha fazla maç yaptığı için BJK'nin rekoru en geç seneye kırılır maalesef.
Tjk kendi rekorunu geliştirir belki.Yeni sistemde zayıflarla güçlüler çok daha fazla maç yaptığı için BJK'nin rekoru en geç seneye kırılır maalesef.
Ben 3 gün kendime gelemedim hala üstümde ağırlığı var.Biz eleme maci oynarken millet cl macina cikiyordu ilk hafta orda sinir krizimi gecirdim efendi gibi saydim sovdum onume baktim.Ama sunlari her gordugumde kahroluyorum ya
Tjk şl katılsın önceTjk kendi rekorunu geliştirir belki.
Boş takımlara show u herkes yapar. Nurinin genel sezon performansını beklemek lazım2.5 sene önceki okan buruk mu nuri şahin mi anketinde oy verdiğim nuri hocam yine show yapıyor.