Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar - Sayfa 77 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Dortmund, İnter, Barcelona ve City beklendiği gibi fark attı. Milan yine üzdü ve Leverkusen kazandı. Arsenal net skorla Parisi yendi ve daha iyi oynadı. Brest turnuvaya sürprizlerle damga vurmaya devam ediyor. Stuttgart kazanır diye bekliyordum.20241002_013403.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni format bok gibi gram heyecan kalmadı.

Dün biraz Leverkusen Milan maçına baktım o kadar.

Dün oynanan 9 maçtan 3 tanesi 4 farkla, 1 tanesi 5 farkla, 1 tanesi 6 farkla bitti. Bu sistemde emeği geçen herkese selam olsun, b.k oldu güzelim turnuva.

Ayrıca 2 maçta şamar oğlanına dönüp ligin dibine demir atan YoungBoys’a elenmeyi başaran herkese de selam olsun

Dün oynanan 9 maçtan 3 tanesi 4 farkla, 1 tanesi 5 farkla, 1 tanesi 6 farkla bitti. Bu sistemde emeği geçen herkese selam olsun, b.k oldu güzelim turnuva.

Ayrıca 2 maçta şamar oğlanına dönüp ligin dibine demir atan YoungBoys’a elenmeyi başaran herkese de selam olsun

Bu durum formatla ilgili değil renkdaş. Artık makas öyle açıldı ki, Avrupa’nın büyük kulüpleri öyle uç bir noktadaki, mücadele etmek, baş etmek mümkün değil.

Ne ekonomin yetiyor, ne gücün, ne de çapın.

Adamlar 2. Lig topçusuna 70 milyon Euro ödeyip alıyor sonra kiralıyor pişsin diye.

Normal bir fark yok arada artık

önceki sistemde aynı torba takımları eşleşemiyordu ama şimdi 1. torba takımları kendi arasında 2 maç yapıyor. önceki sistemde bu imkansızdı. 1 ve 2. torba takımları toplamda 4 maç yapıyor. önceki sistemde 1 ve 2. torba takımı aynı takım ile 2 maç yapabiliyordu

nasıl heyecan kayboldu diyebiliyorsunuz anlamıyorum. zaten önceki sistemde de öyle aman aman maçlar olmuyordu

Formatla alakasi yok ki. Sonucta her pottan 2 takimla oynayacak buyuk takimlar. Yani 1. pottan, kendi seviyesinden 2 takimla da oynayacak. Eski sistemde cok mu farkliydi? Gene her grupta 3. ve 4. pot takimi vardi.

Gerçeği konuşursak lig ayrımsız her hafta avrupada büyük takımların karşılaşma konusu bile futbolun zirvede olan popülerliğinin daha da artmasına sebep olacaktır.
Günlük olarak düşünmemek lazım aslına bakarsanız. Ş.ligi bu formatta daha da izlenebilir olup kendini bir premier lig gibi pazarlayabilirse yakım başına dağıtılacak para ile birlikte sponsorluklar ile ş.ligine giden takımlar daha da zenginleşip kaliteleşecektir.
Bana kalsa daha da lig usulüne dönüp mayısa kadar devam edecek olan lig olarak devam edip zirvedekinin şampiyon olduğu formata geçilmeli.
Bugün olmazsa yarın olacak bu zaten. Gelir arttıkça işin hazzı daha da artacak

Üst Alt