Daha izlemedim yavnöbet açılınca mı yazcan
Daha izlemedim yavnöbet açılınca mı yazcan
Yeni format bok gibi gram heyecan kalmadı.
Dün biraz Leverkusen Milan maçına baktım o kadar.
Dün oynanan 9 maçtan 3 tanesi 4 farkla, 1 tanesi 5 farkla, 1 tanesi 6 farkla bitti. Bu sistemde emeği geçen herkese selam olsun, b.k oldu güzelim turnuva.
Ayrıca 2 maçta şamar oğlanına dönüp ligin dibine demir atan YoungBoys’a elenmeyi başaran herkese de selam olsun
Bilmiyorum, bakarim.Abi ben hani 2 ay yoktum ya nöbette,eger isler iyi giderse avrupada ve ligde...kasımın 2.haftasi yalancı bi transfer nöbeti açabilir miyiz?
Formatla alakasi yok ki. Sonucta her pottan 2 takimla oynayacak buyuk takimlar. Yani 1. pottan, kendi seviyesinden 2 takimla da oynayacak. Eski sistemde cok mu farkliydi? Gene her grupta 3. ve 4. pot takimi vardi.Yeni format bok gibi gram heyecan kalmadı.
Dün biraz Leverkusen Milan maçına baktım o kadar.
Dün oynanan 9 maçtan 3 tanesi 4 farkla, 1 tanesi 5 farkla, 1 tanesi 6 farkla bitti. Bu sistemde emeği geçen herkese selam olsun, b.k oldu güzelim turnuva.
Ayrıca 2 maçta şamar oğlanına dönüp ligin dibine demir atan YoungBoys’a elenmeyi başaran herkese de selam olsun
Pts değil maç sayısıymış paylaştığım. Ptsmiz 170mişBu liste yanlış menertaşım 1. olması gerekir
Olsun menertaşımın maçı da daha çok olmalı. Ş.liginin gediklisi onlar.Pts değil maç sayısıymış paylaştığım. Ptsmiz 170miş
Bu da tutmazsa forum :Atletico Madrid Maç'ı 2-2 gibi keyifli 1 Skorla bitecek gibi geliyo bana yav